Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:30 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mașină abandonată pe strada Arcașului din Poarta 6 din Constanța, ridicată de polițiștii locali (galerie foto)

ro

12 Apr, 2019 10:14 2051 Marime text
Direcția Generală Poliția Locală din cadrul Primăriei Municipiului Constanța continuă acțiunea de ridicare a autovehiculelor abandonate sau fără stăpân de pe domeniul public sau privat al orașului. 

Potrivit reprezentanților Direcției Generale Poliția Locală Constanța în această dimineață, politiștii locali cu atribuții în domeniul fluenței și sigurantei rutiere pe drumuri publice au derulat activități specifice de eliberare a domeniului public ocupat în mod nelegal de către autovehicule care au fost declarate abandonate și / sau fără stăpân de către autorități după îndeplinirea procedurii legale și au ridicat din cartierul Poarta 6 pe strada Arcașului un autovehicul care a fost declarat  fără stăpân.

„Activități similare se vor derula și în perioada următoare, în  conformitate cu prevederile  Legii nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului ori al unităților administrativ-teritoriale” - au transmis reprezentanții  Direcției Generale Poliția Locală Constanța.

Sursa foto: Poliția Locală Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii