Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Imagini de la eveniment. Marii artiști, trecuți în neființă, omagiați la Constanța. Unde poate fi aprinsă o lumânare în memoria artiștilor (galerie foto+video)

ro

27 Nov, 2017 16:00 3264 Marime text
Anul acesta, mai mulți artiști, care ne-au făcut viața mai frumoasă prin filmele, piesele de teatru, muzica și scenetele puse în scenă au trecut în neființă. Șirul a fost completat de Stela Popescu (înmormântată ieri la Mănăstirea Cernica) și Cristina Stamate care s-a stins din viață în această dimineață la Spitalul Floreasca. 

Pentru a le păstra o veșnică amintire și a le aduce un omagiu, constănțenii se vor aduna în această seară de la ora 18.00 în parcul din zona Primăriei Constanța în zona la Harta unde vor aprinde o lumânare.

”După cum bine știți, în această dimineață s-a stins înca o mare stea a teatrului Românesc, Cristina Stamate. Cristina Stamate, alături de Stela Popescu și mulți alți mari actori care au murit anul acesta ne-au făcut viața puţin mai frumoasă prin toate aparițiile lor, ne-au pus un zâmbet pe față, ne-au bucurat prin felul lor de a fi, prin personalităţile lor puternice, au fost o inspirație și un model demn de urmat pentru mulți din noi.
 
Va invit în această seară, 27.11.2017 la ora 18'00, La Harta să aprindem o lumare în memoria marilor artişti” - se arată în mesajul transmis pe Facebook. 


UPDATE. ora 18.30

Aproximativ 10 persoane au venit la locul stabilit și au aprins câte o lumânare pentru cele două artiste, Stela Popescu și Cristina Stamate, decedate de curând. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii