Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:10 19 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maria Stavrositu „Candidatura mea a fost respinsă printr-o decizie nestatutară“

ro

12 Oct, 2012 16:54 950 Marime text

Deputata PDL Maria Stavrositu anunţă printr-un comunicat de presă că miercuri, 10 octombrie 2012, a avut loc şedinţa Consiliului de Coordonare pe Colegiul numărul 10, Constanţa, ce a întrunit un număr de 197 de delegaţi, membrii ai Organizaţiei Colegiului 10 a PDL şi preşedinţi ai Organizaţiilor de Secţii de Votare din acest colegiu.

Principala chestiune de pe ordinea de zi pusă în discuţie a fost stabilirea candidatului pe Colegiul uninominal numărul 10, la alegerile Parlamentare, ce vor avea loc în luna decembrie a anului curent.

„Au fost analizate toate propunerile depuse la BPJ, sub toate aspectele. Delegaţii Colegiului 10 au decis în unanimitate, prin vot, ca propunerea Organizaţiei Colegiului 10 pentru alegerile Parlamentare este Maria Stavrositu. Prin aceasta decizie, delegaţii PDL din colegiul 10, afirmă sprijinul ferm pentru propunerea lor. În acest fel, se trage un semnal de alarmă conducerii judeţene, conducere care ia decizii fără a se informa cu privire la viziunea acestei Organizaţii de Colegiu, fără a face analize, dezbateri, consultări, sondaje. În plus, candidatura a fost respinsă în şedinţa BPJ al PDL Constanţa, în ziua de 4 octombrie a anului curent, printr-o decizie nestatutară, care încălca Deciziei numărul 2 de către BPJ, din data de 6.12.2012, emisă de Biroul Permanent Naţional al PDL", se arată în comunicatul de presă semnat de Maria Stavrositu.

Ti-a placut articolul?

Comentarii