Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:22 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maria Ciobanu concert de adio la Constanța. La Craiova i-a împăcat pe Olguța Vasilescu și Antonie Solomon

ro

11 Mar, 2016 06:54 5299 Marime text
Concertul Mariei Ciobanu ce a avut loc, acum două seri, la Sala Polivalentă din Craiova a oferit surpriza anului: Antonie Solomom i-a sărutat mâna primarului în funcție, Lia Olguța Vasilescu, cei doi urcând pe scenă pentru a o felicita pe artista care a ridicat sala în picioare cu ajutorul cântecelor sale, scrie presa din Oltenia.
 
Lia Olguța Vasilescu și Antonie Solomon au urmărit concertul Mariei Ciobanu unul lângă altul, iar la un moment dat cei doi au urcat pe scenă pentru a o felicita pe artistă. Solomon le-a îmbrățișat pe cele două, în timpul discursului său ținând-o de mână pe Lia Olguța Vasilescu, mână pe care a și sărutat-o.
Cât despre concertul Mariei Ciobanu, evenimentul face parte din programul național-cultural “Artă contra Drog 2016”, un proiect inițiat de Asociația Culturală de Teatru, Muzică și Film “Dracula” și CIADO România, Centrul Internațional Antidrog și pentru Drepturile Omului, președinte academician Constantin Bălăceanu Stolnici. Prin acest program, organizatorii informează publicul asupra riscului consumului de droguri și oferă o alternativă sănătoasă de petrecere a timpului liber, invitând spectatorii să consume artă.
Maria Ciobanu va veni și la Constanța, joi 17 martie, unde va susține un concert la Casa de Cultură a Sindicatelor.
Acesta va fi ultimul său spectacol pe scena din Constanța, unde va susține spectacolul intitulat ”Lie, lie Ciocârlie, rămân a voastră Marie!”. Maria Ciobanu va fi însoțită în cocert de Leontina Văduva, Camelia Ciobanu Filip, Ionuț și Doinița Dolănescu, Văru’ Săndel, care va fi și prezentator. 
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii