Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:58 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Optim Serv Construct SRL amenajează loc de joacă și spații verzi în Nicolae Bălcescu, pentru 48.000 de euro (DOCUMENT)

ro

09 May, 2024 17:00 614 Marime text
  • Asociați figurează Virgil Badea și Maria Daniela Ciobanu, primul fiind și administratorul societății.
Optim Serv Construct SRL a semnat, prin cumpărare directă, cu Primăria Nicolae Bălcescu, contractul vizând amenajarea de loc de joacă și spații verzi în comună.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea totală a contractului este de 241.500 de lei fără TVA, adică peste 48.000 de euro, la cursul actual.
 
Denumirea achiziției este „Lucrări de amenajare loc de joacă și spații verzi“, iar în descriere se precizează că vor fi montate inclusiv dale de cauciuc.
 
Despre Optim Serv Construct SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 9 mai 2024, Optim Serv Construct SRL a fost înființată în anul 2017, are sediul social în Constanța, pe strada Oborului și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Asociați figurează Virgil Badea și Maria Daniela Ciobanu, primul fiind și administratorul societății.
 
Numele Mariei Daniela Ciobanu se leagă și de Litoral Sea & Fun SRL.
 
Conform termene.ro, Optim Serv Construct SRL figurează cu 30 de achiziții directe (Comuna Nicolae Bălcescu, Inspectoratul Teritorial de Muncă din Constanța, Comuna Ciobanu printre autoritățile contractante).
 
În 2023, Optim Serv Construct SRL a declarat patru angajați, profit peste 104.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 580.000 de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
RAR cumpără servicii de curățenie pe doi ani pentru cele 21 de reprezentanțe, inclusiv Constanța. Contract estimat la peste patru milioane de euro (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii