Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:48 23 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Manager spital - "După scandalul Hexi Pharma şi propriul fiu s-a îndoit de mine"

ro

17 May, 2016 09:44 1061 Marime text
Hexi Pharma i-a obligat pe medici să atenteze la siguranţa naţională. Aceasta este acuzaţia pe care o lansează managerul Spitalului de Copii din Braşov.
„Legea practic m-a obligat să semnez respectivele înţelegeri”, spune managerul. „Sunt paralizat de frică pentru că, în toţi aceşti ani, se pare că am pus în pericol sănătatea pacienţilor mei şi ai spitalului! Mi-am pus în pericol cariera, credibilitatea profesională, chiar libertatea. Cred că se poate vorbi de atentat la siguranţa naţională!”, a scris, pe Facebook, Liviu Muntean, directorul Spitalului de Copii din Braşov.„Săptămâna trecută, copilul meu, adolescent, s-a îndoit de mine! Cum să reziste asaltului mediatic care spunea că tata, manager de spital şi medic, a luat mită? Cum să se uite în ochii colegilor la şcoală ? Am făcut faţă presei, poliţiei, procuraturii, controalelor de peste tot, dar cum să fac faţă încrederii spulberate a copilului?”, continuă mesajul medicului.
 
Acesta spune că monopolul Hexi Pharma nu ar fi fost posibil fără un acord al autorităţilor. „Laboratoare, organisme abilitate, sistemul ăsta de aprobare a achiziţiilor. Factori care ţin de Sănătate. Şi în Sănatate avem trei direcţii bine delimitate: Ministerul Sănătăţii, sistemul de acreditare a spitalelor sau cei care dau banii, casele de sănătate”, spune Silviu Măgureanu.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii