Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mama mirelui a lipsit de nunta anului? Bombonica Prodana nu apare în pozele de la nunta fiului lui Liviu Dragnea

ro

27 Aug, 2018 10:29 4595 Marime text
Sute de persoane au participat duminică la nunta fiului lui Liviu Drangea care s-a căsătorit Gina Alexandra Tătulescu. Primul pas a fost la Primăria București, unde a avut loc cununia civilă oficiată de Gabriela Firea. Potrivit RomaniaTV.net, de la eveniment a lipsit chiar mama lui Valentin, Bombonica Prodana. Fosta soție a lui Liviu Dragnea nu apare în niciuna dintre fotografiile de la nuntă.
 
De altfel, Bombonica Prodană nu a apare nici în imaginile de la cununia religioasă, nici în cele de la petrecerea de la Palatul Snagov. Liviu Dragnea şi Bombonica Prodana au divorţat în 2015, iar Liviu Dragnea a venit la nuntă alături de iubita lui, Irina Tănase.
 
Petrecerea de nuntă a avut loc la unul dintre cele mai elegante localuri din apropierea Capitalei, Palatul Snagov, fost palat regal, construit pentru Prințul Nicolae al României.
 
700 de invitaţi au răspuns prezent la nunta fiului lui Liviu Dragnea. Valentin Dragnea și Gina Tătulescu i-au încântat pe cei prezenţi cu dansul mirilor pe melodia lui Marcel Pavel, "Frumoasa mea”. Pe ringul de dans au urcat și Liviu Dragnea și Irina Tănase.
 
Toţi miniştrii guvernului, în frunte cu Viorica Dăncilă, fostul premier Sorin Grindeanu, primari ai municipiilor reşedinţă de judeţ şi toţi greii PSD din ţară au venit la petrecerea de la Palatul Snagov.
 
Meniul a fost şi el unul exclusivist, invitații desfătându-se cu file de somon cu sos de vin alb, muschiuleț de porc cu cimbru verde sau piept de pui marinat cu ghimbir și usturoi.
 
Sursa text și foto: RomaniaTV.net
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii