Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai sunt internați 37 de răniți în incendiul din Colectiv în spitalele din București și din străinătate

ro

17 Dec, 2015 16:29 1303 Marime text
 
Conform unui centralizator al Ministerului Sănătății, la ora actuală mai sunt internați în spitalele din țară și din străinătate 37 de răniți în incendiul din club Colectiv.  
 
Ministerului Sănătății a transmis faptul că în spitalele din Capitală, mai sunt internate 15 victime ale incendiului dintre care doar una se mai află în stare critică.
 
La Spitalul de Arși se află internat un pacient, la Spitalul Bagdasar Arseni mai sunt doi răniți, la Spitalul „Grigore Alexandrescu” mai sunt trei, la Spitalul Elias - doi pacienți, la Spitalul Militar Central, mai sunt internați patru, la Spitalul de Urgență din București, doi, iar la Spitalul CC Iliescu mai este un singur pacient.
 
„Până în prezent au fost externate 65 de persoane care au primit îngrijiri medicale în unitățile sanitare din țară. Un număr de 39 de persoane au fost transferate în unități sanitare din străinătate”, a specificat Ministerul Sănătății.
 
În acest moment mai sunt 22 de răniți internați în spitalele din străinătate, dintre care unul este cetățean german. Mai exact, în Austria sunt internate două persoane în stare stabilă, în Belgia sunt internate opt persoane în stare stabilă, în Olanda sunt patru în stare stabilă, în Germania mai sunt internate două persoane în stare stabilă, în Marea Britanie sunt patru persoane internate, toate în stare stabilă, iar în Israel două persoane internate în stare stabilă.
 
De asemenea, patru pacienți au fost externați și se află în tratament în ambulatoriu, în spitalele din străinătate.
 
Vă reamintim, că numărul persoanelor decedate în incendiul din club Colectiv este de 62, dintre care 27 au murit în incendiu, 24 în spitalele din țară și 11 dintre răniții transferați în străinătate.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii