Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:48 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe substanțe psihoactive au fost descoperite de procurorii DIICOT

ro

04 Aug, 2016 15:36 2905 Marime text
La data  de 03 august  procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj  au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor Cioban Alexandru Sebastian, Kallo Imre Roberto , Moldovan Alexandru-Raul, Lăcătuș Albert, Satmari Paul Cezar, Cioban Marius Gabriel şi Kiss Marin Bobi  pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

    În cauză există suspiciunea rezonabilă că  în cursul lunii iulie 2016 inculpaţii  au  procurat şi distribuit  mai multor consumatori de  pe raza judeţului  Cluj produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.
    Cu ocazia percheziţiilor efectuate în cauză  au fost găsite şi ridicate 124 de pliculețe cu substanță sub formă pulverulentă și aproximativ 1 kilogram de substanță sub formă vegetală, susceptibilă a avea efecte psihoactive.
    De asemenea, au fost ridicate cântare electronice, instrumente de consum, precum și 34.240 de lei, care ar proveni din comercializarea substanțelor psihoactive.

    Totodată, au fost ridicate două  arme de panoplie și un pistol cu gaze și  două autoturisme, pe care inculpaţii  le-au folosit pentru distribuirea substanțelor, au fost indisponibilizate.

    La data de 04 august  Tribunalul Cluj a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 30 de zile.

    
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii