Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:42 04 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări, până pe 19 mai, pe autostrada A2 București – Constanța. Detalii

ro

13 May, 2017 08:26 2055 Marime text
Până pe 19 mai, pe autostrada A2 București – Constanța se execută lucrări la carosabil în zona localității Perișoru (judeţul Călăraşi), între kilometrii 111+600 și 119+800 de metri.
 
Din acest motiv, circulația rutieră în zona lucrărilor este deviată de pe un sens pe celălalt (traficul se desfășoară în ambele sensuri pe calea numărul 2, către Capitală). De asemenea, pe sensul către litoral al autostrăzii se execută animite lucrări la partea carosabilă în zona kilometrului 15+870 de metri (Cernica, județul Ilfov). Lucrările se realizează pe banda numărul unu și se preconizează că se vor încheia în data de 30 mai, anunţă Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.
 
De asemenea, Centrul Infotrafic aminteşte, şi astăzi, că traficul rutier pe podul de la Agigea (DN39, județul Constanța) a fost întrerupt, din cauza unor lucrări, până în data de 25 mai. Măsura are ca principal scop pregătirea acestui pod pentru circulația din sezonul estival, în condiții de siguranță.
 
În perioada în care podul de la Agigea va fi închis, Canalul Dunăre-Marea Neagră va putea fi traversat în condiții optime pe noul pod (Podul Apolodor), cu parcurgerea unei distanţe suplimentare de 2,8 km. Pentru evitarea blocajelor în trafic, ruta alternativă propusă este următoarea:
 
  • -nodul rutier A4 (intersecţie cu DN39, Agigea) - A4 (intrare port Constanţa Sud) - podul nou peste Canalul Dunăre - Marea Neagră - bretea acces la DN39A - DN39A - DN39 (Eforie Nord - Agigea).
 
După redeschiderea podului, toate cele patru benzi vor putea fi utilizate fără restricții de circulație, pe întreaga durată a sezonului estival.  


Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii