Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:36 09 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări de întreţinere şi reparaţii curente la infrastructura feroviară în zona Gării de Nord (galerie foto)

ro

22 May, 2019 17:30 877 Marime text
CFR Infrastructură anunță că, în Gara de Nord Bucureşti în cursul nopţilor de 22/23 mai şi 23/24 mai 2019 se desfăşoară a II-a etapă a lucrărilor de înlocuire aparate de cale şi buraj mecanizat. 

Potrivit CFR Infrastructură, Sucursala Regională CF Bucureşti continuă programul de întreţinere şi reparaţii curente la infrastructura feroviară în zona Gării de Nord, prin executarea lucrărilor de înlocuire a aparatelor de cale şi de buraj mecanizat.

Lucrările, executate în regie proprie, cu personal şi utilaje de specialitate, se desfăşoară în cursul nopţii de 22/23 mai şi 23/24 mai 2019, în intervalul orar 21.00 – 05.00, astfel încât să asigurăm condiţiile optime de circulaţie, cu implicaţii reduse în graficul orar al trenurilor care sosesc şi pleacă în/din Gara de Nord.

Programul de întreţinere şi reparaţii curente la aparatele de cale are drept scop îmbunătăţirea condiţiilor de circulaţie, prin ridicarea restricţiilor de viteză şi creşterea gradului de siguranţă a traficului, la intrarea şi ieşirea în/din staţia Bucureşti Nord.

♦ Lucrări:
◘ înlocuire aparate de cale 
◘ buraj mecanizat cu maşini grele de cale
◘ restabilirea completă a calităţilor drenante ale pietrei sparte, refacerea omogenităţii şi elasticităţii stratului de piatră spartă
◘ eliminarea materialelor uzate din componenţa căii adiacentă aparatelor de cale înlocuite

♦ Utilaje:
◘ utilaj automotor ppentru transport materiale 

◘ utilaj pentru înlocuirea aparatelor de cale montate DESEC
◘ maşină de burat linia şi aparate de cale plasser 
◘ utilaj de profilat profilator plasser
◘ utilaj multifuncţional cu deplasare mixtă cale fetată/şosea

♦ Scop - îmbunătăţirea condiţiilor de circulaţie, prin ridicarea restricţiilor de viteză pe aparatele de cale şi creşterea gradului de siguranţă

♦ Finanţare
◘ fonduri proprii ale companiei

Sursa foto: CFR Infrastructură

Ti-a placut articolul?

Comentarii