Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:58 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Dragnea a elucidat misterul inelului oferit iubitei sale, Irina Tănase. Ce a declarat liderul PSD despre cererea în căsătorie

ro

13 Mar, 2018 09:48 2700 Marime text
După ce mai multe persoane s-au grăbit să declare că nu ar zice nu propunerii de a fi nași de cununie pentru liderul PSD și iubita acestuia, Liviu Dragnea a oferit mai multe explicații rerefitoare la o viitoare nuntă.
 
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a lămurit într-o emisiune TV misterul inelului cu care s-a afișat la congresul PSD iubita sa, Irina Tănase.
 

„Pur și simplu am decis să fie lângă mine la Congres, fiind conștient că toți ochii vor fi asupra noastră. Am văzut că sunt discuții și de nășie. Nu am cerut-o încă, nu e un inel de logodnă. Nu sunt zgârcit, dar acela este un inel de 1 Martie”, a declarat Liviu Dragnea, la România TV.

Jurnalistul Victor Ciutacu l-a întrebat şi despre zvonurile din spațiul public, conform cărora se vorbește despre un copil.
 

”Nici vorbă de așa ceva. Toată lumea a izbucnit, dar o să se liniștească (...) Mi-a fost drag că am fost cu Irina la Congres.”, a mai spus Dragnea.

 Sursa: RomaniaTV.net. 
Sursa foto: RomaniaTV.net
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii