Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:30 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO + LIVE TEXT Sărbătoare la Constanța! Simona Halep a prezentat trofeul de la Wimbledon. Festivitate în cinstea campioanei (galerie foto + video)

ro

20 Jul, 2019 17:00 6090 Marime text

Campioana ediției din acest an de la Wimbledon, Simona Halep, își prezintă astăzi trofeul la Constanța, orașul ei natal fiind astfel în sărbătoare.

Ceremonia care marchează acest eveniment debutează la Sala Sporturilor, de unde Simona urcă într-un autobuz etajat, care se deplasează spre Piața Ovidiu, unde va avea loc partea a doua a festivității.

Autobuzul circulă spre Piața Ovidiu pe traseul bulevardul Tomis - strada Termele Romane - bulevardul Regina Elisabeta - Piața Ovidiu.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, s-au luat măsuri de restricționare a accesului în parcarea din fața Sălii Sporturilor, între orele 8.00 și 17.00.

De asemenea, în intervalul orar 16.00 - 18.00, circulația autovehiculelor va fi restricționată după cum urmează: pe bulevardul Tomis, începând cu zona „Capitol”, pe sensul de deplasare spre intersecția cu strada Traian (zona „Lupoaică”) și pe strada Traian până la intersecția cu strada Termele Romane (sensul giratoriu din acea zonă); pe strada Traian - intrarea spre piața Ovidiu.

„Vă invităm pe toți, constănțeni sau turiști, cu mic, cu mare, să o întâmpinăm pe campioana noastră! Haideți să-i arătăm Simonei cât de mult o iubim!“, este mesajul Primăriei Constanța, organizator al evenimentului de astăzi, oficialitățile locale vorbind și de mai multe surprize care o vor aștepta pe Simona la festivitatea din Piața Ovidiu.

Oricum, până să ajungă campioana acolo, în piață va avea loc un concert Ștefan Știucă & The Mob, în intervalul orar 17.00 - 17.30.


UPDATE 24: Confetti și artificii marchează plecarea Simonei Halep.

UPDATE 23: 

Sper să mai avem ocazia să ne mai vedem aici, în asemenea momente! Voi lua peste tot în lume această imagine, a spus Simona la despărțirea de public.


Campioana face un selfie cu copiii și cu publicul.

UPDATE 22: Numeroși copii urcă pe scenă și aruncă în mulțime mingi de tenis cu autograful Simonei Halep.

UPDATE 21: O altă surpriză: patru dansatori îmbrăcați în costume tradiționale armănești i-au oferit flori Simonei.

UPDATE 20: 

Andrei Szemerjai: Simona a făcut un director fericit. LPS e singurul liceu din țară cu cinci titluri de Grand Slam la tenis, două aduse de Simona, trei de Horia Tecău.


UPDATE 19: 

Nicușor Ene, fost antrenor: Eram convins încă de când Simona era micuță că rezultatele se vor vedea.

Radu Popescu, și el fost antrenor: Încă de la început, mi s-a părut un copil foarte dispus să lupte în teren, i-a plăcut foarte mult competiția.


UPDATE 18: Surpriză pentru Simona: pe scenă sunt invitați Andrei Szemerjai, Nicușor Ene si Radu Popescu. 

Primul e directorul Liceului cu Program Sportiv Nicolae Rotaru: Simona cea de acum e ca atunci când era elevă. E iubită peste tot în țară. S-a creat Halepomania.


UPDATE 17: Simona promite că va aduce și la anul o medalie.

Pentru Constanța joc mereu, că e orașul meu de suflet, dar și pentru România, punctează campioana. 


UPDATE 16: Împreună cu cei de la Federația Română de Tenis, Simona va merge prin țară să descopere tineri pentru performanță.

UPDATE 15: 

Perseverența și încrederea în sine definesc un campion, spune Simona, care o ia mereu de la capăt.

Cu toții trebuie să credem în noi că suntem puternici, punctează campioana.


UPDATE 14: Să joace la Wimbledon e special pentru Simona. Nu a crezut niciodată că va câștiga acest turneu, dar a visata, aceasta fiind dorința cea mai mare a mamei sale. Simona nu poate exprima în cuvinte ce a simțit când a câștigat la Wimbledon. Speră să nu se oprească aici.

UPDATE 13: Simona vorbește despre cele 64 de săptămâni ca număr 1 mondial și speră să mai urce pe această poziție, acum fiind pe locul 4 WTA. 

UPDATE 12: Simona povestește cum a început ea tenisul, la Club Castel în Mamaia. Spune că îi va rămâne mereu în suflet această imagine cu oamenii din Piața Ovidiu veniți pentru ea. Primul ei trofeu a fost la șase ani și jumătate,la un turneu la Mamaia,pentru cea mai tânără jucătoare. Simona vorbește și despre trofeul de la Roland Garros la juniori, la 17 ani, care i-a oferit încredere. Turneul de la Roland Garros la senioare e cel mai frumos și mai special pentru Simona. Acum, obiectivul ei de bază e câștigarea unei medalii la Jocurile Olimpice.

UPDATE 11: 

Buna ziua la toată lumea!, a fost adorabilă micuța.


UPDATE 10: Simona a luat-o în brațe pe scenă pe nepoțica sa, fetița fratelui ei, Nicolae. 

UPDATE 9: 

Mulțumesc tuturor pentru acest eveniment. Drumul meu în tenis n-a fost ușor până aici. Mulțumesc familiei, antrenorilor mei. Vin mereu cu drag în Constanța, orașul meu de suflet. Avem un oraș deosebit. Toti copiii să creadă că nimic nu e imposibil. Să fim buni și să împărțim bunătatea cu cei din jur. Am emoții foarte mari, viața mea e o emoție, dar aici e un moment cu totul special, a declarat Simona.


UPDATE 8: 

Este o mare fericire și o mare onoare pentru mine să fiu alături de o mare campioană. Mulțumim și te iubim!, i-a spus Mara Simonei, oferindu-i o floare.


UPDATE 7: Mara Berechet, o tânără de 12 ani din Constanța care a câștigat San Remo la juniori, interpretează Imnul Național al României.

UPDATE 6: Simona Halep a urcat pe scena din Piața Ovidiu și prezintă trofeul de la Wimbledon, în uralele mulțimii.

UPDATE 5: Autobuzul etajat a intrat în Piața Ovidiu. Un elicopter survolează zona, iar din el se aruncă petale roșii și albe de trandafir. Mulțimea scandează: Cam-pi-oa-na!

UPDATE 4: Fani de toate vârstele ai campioanei au umplut Piața Ovidiu și o așteaptă pe regina de la Wimbledon. Mulți dintre ei flutură baloane și stegulețe albe, scandand din timp în timp: Si-mo-na!

UPDATE 3: Pe traseul spre Piaţa Ovidiu, cei din autobuz s-au întâlnit şi cu câţiva nuntaşi, mirele, mireasa şi mai mulşi invitaţi. „Casă de piatră, să fiţi fericiţi!", le-a urat Simona.  

UPDATE 2: Autobuzul a plecat spre Piața Ovidiu. Simona poartă un costum alb, ca la Wimbledon, și a urcat în autobuz alături de mai mulți copii, printre care se află și nepoțica sa, Tania.

UPDATE 1: Autobuzul etajat este personalizat pentru acest eveniment special, cu imagini ale Simonei și cu mesaje de apreciere ale Constanței pentru marea ei campioană. Cei prezenți la Sala Sporturilor să o întâmpine au primit stegulețe tricolore cu imaginea Simonei și cu trofeul de la Wimbledon. De asemenea, la Sala Sporturilor a fost afișat un banner cu mesajul "Bravo, Simona!".

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii