Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Primarul comunei Peștera, Valentin Vrabie cere depolitizarea instituțiilor publice

ro

02 Sep, 2014 13:31 1633 Marime text
Primarul comunei Peștera, Valentin Vrabie invocă faptul că actuala clasă politică este complet deconectată de la realitatea zilnică a cetățenilor. În opinia lui, amestecul politicii în administrația publică județeană și centrală trebuie eliminat.

„Problemele administrației publice locale nu sunt probleme politice, chiar dacă politicul stabilește sarcini pentru administrație. În toate dezbaterile politice din aceste zile nu ați văzut vreun partid care vrea binele cetățenilor. Ei se luptă care să fie stăpâni pe mai mulți sclavi, adică pe primarii și consilierii locali și județeni care sunt captivi în această lege. Nimeni nu a promovat o idee în care să lăsăm libertatea omului să decidă. Știu să ne aleagă pe noi, politicienii, după ce facem pentru ei.”  a declarat Valentin Vrabie, primarul comunei Peștera.
De asemenea, el critică în termeni duri ordonanța de urgență prin care primarii și consilierii locali pot schimba partidul politic fără să își piardă mandatul. Primarul Vrabie consideră aceasta un măcel legislativ din moment ce regulile se modifică prin ordonanțe. În opinia sa, prin această lege, în România continuă dictatura sub o altă formă, mult mai subtilă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii