Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liberalii constănțeni se reunesc astăzi în primul Birou Politic Județean din 2020. Ce se va discuta?

ro

10 Jan, 2020 16:21 1799 Marime text
 Liberalii constănțeni se întrunesc în această după-amiază de la ora 17.00 în prima ședință de Birou Politic Județean de la începutul acestui an.
Prim-vicepreședintele PNL Constanța, Septimiu Bourceanu a declarat că în cadrul ședinței vor fi abordate teme organizatorice și de analiză, având în vedere că în scurt timp, liberalii vor intra în logica alegerilor locale și parlamentare.
Săptămâna viitoare va fi demarat și sondajul prin intermediul cărora liberalii își vor stabili candidatul pentru primăria Constanța și pentru Consiliul Județean, dacă legislația electorală va fi modificată. Sondajul se desfășoară în colaborare cu Biroul Permanent Național și include toate potențialele nume care ar putea fi susținuți de PNL pentru câștigarea alegerilor locale în municipiul Constanța.
De altfel și la începutul acestui an, președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă a declarat că “în următoarea perioadă, conducerea națională a PNL, împreună cu cea județeană, va efectua  o cercetare la nivelul municipiului Constanța pentru a stabili care din cele două variante ale strategiei pentru alegerile locale va fi implementată, respectiv dacă PNL promovează propriul candidat la primărie sau formăm o alianță de dreapta pentru a susține un candidat la primăria Constanța. Această cercetare conține și un modul de sondaj care ne va confirma candidatul. Luam în calcul orice varianta, însă în acest moment, nu exista un candidat PNL desemnat”, afirma Huțucă pentru ZIUA de Constanța.
Facem mențiunea că, la finalul lui 2019 și președintele PNL, Ludovic Orban a cerut organizațiilor județene să își desemneze candidații pentru primăriile reședință de județ până la data de 1 martie a.c.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii