Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:13 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Laura Lavric, Stelu Enache şi Pepe cântă diseară la Ovidiu

ro

28 May, 2011 18:57 1524 Marime text

Oraşul Ovidiu este în sărbătoare în acest sfârşit de săptămână. Primăria şi Consiliul Local Ovidiu - reprezentat de primarul Dumitru Bocai, în parteneriat cu Centrul Cultural Ovidiu, organizează cea de-a patra ediţie a Festivalului Cântecului Popular „Elena Roizen" şi cea de-a treia ediţie a Zilelor Oraşului Ovidiu.

 

Programul evenimentelor a debutat la ora 12.00 cu un spectacol susţinut de preşcolarii de la Grădiniţa „Zig-Zag". De la ora 13.15, la Complexul Sportiv Ovidiu au avut loc tradiţionalele lupte tătăreşti - kureş, urmate de Caravana Minunilor - spectacol pentru copii. Pe scenă a mai urcat Ansamblul „Dobrogeanca" din Ovidiu, iar de la ora 17.00 va începe Festivalul concurs „Elena Roizen". De la ora 19.00, Ansamblul „Hoytad" din Amasya - Turcia va susţine un recital ce va fi urmat de Grupul „Elvis". Prima seară de festival se va încheia cu recitaluri ale unor artişti renumiţi: Laura Lavric, Gelu Voicu şi „Taraful", Stelu Enache şi Trupa „Balcano" şi Pepe.

Zilele Oraşului Ovidiu vor continua şi mâine, tot de la ora 12.00. Mâine seară, locuitorii oraşului, cât şi oaspeţii la eveniment, vor fi invitaţi la un concert susţinut de Horia Brenciu şi HB Orchestra.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii