Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:03 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Update 2. A spus că se sinucide Un bărbat din Valu lui Traian, declarat dispărut

ro

22 Oct, 2015 09:31 2158 Marime text
Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia lui Mitică Chiriţă, în vârstă de 35 de ani, domicilat în Valu lui Traian, judeţul Constanţa.
 
La data de 20 octombrie, la ora 7.30, acesta a plecat în mod voluntar de acasă şi până în prezent nu a revenit. În aceeaşi zi, bărbatul a fost văzut într-un microbuz ce se deplasa către Murfatlar şi ulterior în zona ocolului silvic din oraş, unde în prezent se efectuează căutări specifice de către oamenii legii.
 
Mitică Chiriţă are o înălţime de 1.75 metri şi constituţie atletică. La  data plecării, purta pantaloni albaştri cu o dungă verticală roşie, bluză neagră cu două dungi albe pe mâneci, pantofi sport negri.
 
Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze poliţiştii Biroului Urmăriri din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale sau Dispeceratul I.P.J. Constanţa, la telefon 0241.611.364, interior 20.005.

UPDATE2, ora 16.00:

Anchetatorii au adus un câine de urmă şi au refăcut traseul bărbatului. Primele indicii arată că acesta s-ar fi aruncat în apă.
Soția lui a spus oamenilor legii că bărbatul avea probleme cu banii, după ce a căzut în patima jocurilor de noroc. În noaptea dinaintea dispariției pierduse la „păcănele” 3.500 de lei, sumă pe care o luase avans de la proprietarul unei case pe care o construia. Rudele vor să ceară ajutorul pompierilor și scafandrilor care să-l caute în apele Canalului Dunăre - Marea Neagră.
Anchetatorii iau însă în calcul toate variantele. Bărbatul a stat un an și jumătate după gratii, după ce a fost implicat într-un scandal. 


UPDATE 1, ora 11.00
 
Conform unor surse, Mitică Chiriță şi-a avertizat membrii familiei că se sinucide şi apoi a plecat de acasă. De atunci, nu a mai fost văzut.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii