Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:24 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Kelemen Hunor, Mircea Diaconu, Puiu Haşotti, denunţati la Parchet

ro

05 Feb, 2015 18:30 1814 Marime text
Sindicatul RomâniaFilm a depus un denunţ pentru abuz în serviciu la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) împotriva foştilor miniştri ai Culturii Kelemen Hunor, Mircea Diaconu, Puiu Haşotti, Daniel Barbu şi Gigel Ştirbu, informează Mediafax.

Denunţul a fost formulat în decembrie 2014. De asemenea, denunţul a fost formulat „şi împotriva oricărei persoane care se face vinovată de consecinţele” expuse în denunţ.

„Plângerea o formulăm pentru infracţiunea de abuz în serviciu prevăzută şi pedepsită de articolul 297 din Codul de procedură penală, având în vedere vătămarea produsă Regiei Autonome a Distribuţiei Exploatării Filmelor «RomâniaFilm», cu sediul în Bucureşti, (…), reprezentată legal prin Director General dl. Marius Cristian Iuraşcu, instituţie aflată în subordinea Ministerului Culturii. Implicit, vătămarea adusă Regiei Autonome a Distribuţiei şi Exploatării Filmelor «RomâniaFilm» afectează drepturile şi interesele salariaţilor acesteia, membri ai sindicatului nostru”, potrivit denunţului, notează Mediafax.

Astfel, Sindicatul RomâniaFilm afirmă în denunţul înregistrat la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie că regia are datorii, salariaţii nu şi-au primit salariile, iar la acest moment utilităţile nu pot fi plătite din lipsă de fonduri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii