Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jurnalistul elveţian care l-a înregistrat pe Dragnea „Să presupunem că are probleme în a-şi aminti propriile cuvinte”

ro

02 Feb, 2017 23:31 1874 Marime text
Urs Bruderer, jurnalistul elveţian care a realizat înainte de alegerile parlamentare un interviu cu președintele PSD Liviu Dragnea, a postat, pe pagina sa de Facebook, varianta needitată a înregistrării

„Colegii români îmi spune că liderul PSD Liviu Dragnea ar fi insinuat public că Radiol Public Elveţian produce ştiri false. Să presupunem că are probleme în a-şi aminti propriile cuvinte. Aici este un citat complet needitat a ceea ce a spus la finalul discuţiei noastre despre PSD, corupţie şi viitorul României”, a scris Urs Bruderer, pe pagina sa de Facebook.



„Nu-mi place acest tip de dezbatere politică. Vreau să discut despre problemă, despre viitorul României, nu despre acest tip de poveste de bullshit, Rusia, corupţia, nu ştiu, multe lucruri. Pentru că nu putem folosi şansele României dacă avem acest tip de dezbatere”, spune Dragnea, în clipul needitat.

Dragnea neagă veridicitatea înregistrării difuzate de presa din Elveţia în care, întrebat despre problema corupţiei, spune că este un „bullshit", afirmând că el nu a folosit acea „succesiune de cuvinte" și că înregistrarea ar fi fost modificată şi editată.

„Nu, nu discut asta. Eu nu am spus aşa ceva. Nu ştiu ce au făcut, ce au montat, eu nu pot să spun aşa ceva. Eu nici măcar nu eram singur eu cu acei reporteri. Nu facem jocul cu pixelul albastru, eu v-am spus că eu nu am avut această succesiune de cuvinte. Eu nu ştiu fiecare cum le-a montat acolo", a spus Dragnea în cadrul conferinței de presă de astăzi.

Amintim că, „Va deveni România republica bananieră a Europei?", se întreaba postul public elveţian SRF. Jurnaliştii spun de la început că Liviu Dragnea, pe care îl numesc mâna forte din spatele guvernului, este unul dintre beneficiarii modificărilor legislative aprobate de Executiv. Jurnaliştii elveţieni amintesc şi interviul pe care liderul PSD l-a acordat postului de radio înaintea alegerilor din decembrie și în care a spus că nu vrea să discute despre „porcării” precum corupția. 

Sursa foto: Facebook ​Urs Bruderer
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii