Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:57 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Fata ucisă de o injecție letală făcută de propriul tată, înmormântată astăzi la Săcele (galerie foto+video)

ro

21 Jan, 2019 16:42 16194 Marime text
Fata de 14 ani, ucisă de propriul tată printr-o injecție letală, a fost condusă astăzi pe ultimul drum în comuna natală Săcele, județul Constanța. După crimă, bărbatul a încercat să se sinucidă tot prin injectare. Acesta a ajuns în stare gravă la spital.

IPJ Constanța a transmis în data de 18 ianuarie că, în jurul orei 14:20, polițiștii constanteni au fost sesizați cu privire la un eveniment petrecut pe raza comunei Săcele. Un bărbat, de 47 ani, ar fi agresat-o pe fiica sa, de 14 ani, căreia, conform primei declarații, i-a injectat, posibil cu o seringă, o substanță, fapt ce a condus la decesul minorei. Ulterior se pare că a încercat să se sinucidă, tot prin injectare cu o substanță necunoscută. Cercetările în acest caz continuă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Laura 21 Jan, 2019 19:31 Dumnezeu sa o ierte😟😟 nu exista cuvinte pentru al descrie pe cel ce a facut asa ceva....nu il pot numi in niciun fel.