Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judeţul Constanţa Bărbat băut, reţinut după ce a intrat fără drept în locuinţa unui bărbat, l-a ameninţat şi a distrus o maşină

ro

12 Jun, 2019 10:19 1380 Marime text

La  data de 11 iunie a.c., în jurul orei 02.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au fost sesizați de către un bărbat, din localitatea Culmea, județul Constanța, despre producerea unui scandal la domiciliul său.

În urma cercetărilor, polițiștii au identificat un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din localitatea Culmea, care, fiind sub influența băuturilor alcoolice, ar fi pătruns fără drept în locuința acestuia, având asupra sa un obiect ascuțit, ulterior adresând amenințări proprietarului și provocând distrugeri unui autoturism.

Polițiștii l-au reținut pe bărbat pe bază de ordonanță și l-au introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța, iar la data de 12 iunie a.c. îl vor prezenta instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, violare de domiciliu și distrugere.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii