Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:07 25 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 1. Preşedintele suspendat al CJC a ajuns la Palat Judecătoarea Valentina Boboc decide azi libertatea lui Nicuşor Constantinescu

ro

20 Mar, 2015 11:48 1012 Marime text
Astăzi, de la 12.30, judecătoarea Valentina Boboc decide dacă se impune menţinerea în arest la domiciliu a lui Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele suspendat al Consiliul Judeţean Constanţa.

Hotărârea judecătoarei va fi definitivă.

Valentina Boboc a anulat mandatul de arestare preventivă emis pe numele lui Nicuşor Constantinescu de judecătorul Lucian Lică, din Tribunalul Constanţa.

UPDATE 1, ora 12.42

Nicuşor Constantinescu a ajuns la Palatul Justiţiei din Constanţa.

La intrarea în sediu, preşedintele suspendat al CJC a făcut precizări cu privire la demisia primarului Radu Mazăre.

„Radu Mazăre s-a săturat de abuzurile procurorilor. A fost încătuşat de procurori şi pus în libertate de judecători. Prin aceste fapte se văd abuzurile procurorilor. Sunt cercetat pentru că am dus la îndeplinire hotărâri de Consiliu Judeţean prin care au fost ajutaţi cetăţenii judeţului Constanţa. Sunt acuzat că am ajutat copii, veterani şi bolnavi“, a declarat Constantinescu.


Nicuşor Daniel Constantinescu este judecat în arest la domiciliu pentru că ar fi subfinanţat Centrul Militar Zonal Constanţa.

Tot sub această măsură este cercetat şi de către DNA Constanţa, pentru abuz în serviciu (trei infracţiuni, dintre care două în formă continuată), constituire a unui grup infracţional organizat, coruperea alegătorilor (două infracţiuni), conflict de interese (zece infracţiuni, dintre care cinci în formă continuată) şi tentativă la abuz în serviciu, în formă continuată.Citeşte Preşedintele suspendat, arestat la domiciliu. Consiliul Judeţean Constanţa a adus atingere independenţei sistemului judiciar (rechizitoriu)

Nicuşor Constantinescu, arestat preventiv la domiciliu (video)

Şeful CJC, menţinut sub control judiciar de judecătoarea Valentina Boboc (rechizitorii)


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii