Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:32 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Competiția sportivă se dispută în Mamaia Jandarmii constănțeni asigură ordinea publică la Cupa Davis

ro

17 Jul, 2015 09:57 1418 Marime text

În perioada 10 iulie — 16 iulie, peste 200 jandarmi au acționat zilnic, în mod independent dar și în sistem integrat cu Poliția, pentru menținerea ordinii publice și asigurarea climatului de ordine și siguranță la evenimente cultural-artistice și sportive, în județul Constanța.

Au fost executate peste 100 de misiuni de menținere și asigurare a ordinii publice.

Jandarmii au aplicat 333 sancțiuni contravenționale, dintre care 82 avertismente scrise și 251 amenzi, valoarea acestora fiind de peste 110000 lei.

De asemenea, jandarmii constănțeni au constatat 51 fapte de natură penală, dintre care 44 în mod independent și 7 în cooperare cu Poliția, fiind identificați 70 făptuitori.

Majoritatea faptelor constatate independent au fost pe linia comerțului ilegal cu țigări și a deținerii de substanțe cu efect halucinogen.

Totodată, miercuri 15 iulie, jandarmii constănțeni au asigurat transportul lucrărilor scrise la examenul de titularizare, către 4 centre de evaluare din țară.

În perioada 17-19 iulie a.c., jandarmii constănțeni asigură ordinea publică la meciurile de tenis dintre echipele României și Slovaciei, în cadrul Cupei Davis, competiție sportivă ce se dispută la un complex sportiv din stațiunea Mamaia.

Concomitent cu misiunile pe linia asigurării climatului de ordine și siguranță publică, jandarmii constănțeni au continuat și misiunile de asigurare a pazei și protecției instituționale a celor 32 de obiective din competență.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii