Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:39 26 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 4. Mangalia, împietrită de durere Irina Milea şi Laura Ţuţaniş, conduse spre veşnicie (galerie foto+video)

ro

05 Aug, 2015 10:54 3848 Marime text
 
Timpul parcă a stat în loc la Mangalia. Rude, cunoscuţi şi prieteni îşi iau azi adio de la Laura Ţuţaniş şi Irina Milea, tinerele decedate în cumplitul accident rutier de duminică, de la 23 August. Înmormântările vor începe în scurt timp. Slujbele vor avea loc la Capela de lângă Spital, unde au fost depuse, iar cele două prietene nedespărţite, care au plecat împreună spre eternitate, vor fi înmormântate la Cimitirul Sf. Maria din Mangalia.Mihai Păsărică, vărul Laurei va fi înmnormântat la Vâlcea, acolo unde se stabilise, iar partenerul de viaţă al Laurei, cetăţeanul italian va fi înhumat în Italia. Trupul se află încă la morga din Constanţa.Mama Irinei Milea abia mai are tăria să asiste la funeralii. Durerea îi este mângâiată doar de ceilalţi trei copii pe care îi mai are. Irina era mezina.

UPDATE 4, ora 14.21

Slujba de înmormântare a Laurei Ţuţaniş a luat sfârșit. Trupul neînsuflețit al tinerei, alături de oamenii prezenți la înmormântare, se îndreaptă spre cimitir.

UPDATE 3, ora 13.28

Laura Ţuţaniş a fost dusă în Biserica „Sfântul Mina”. A început slujba de înmormântare a tinerei.

UPDATE 2, ora 13.09

Irinei Milea este îngropată în aceste momente.

UPDATE 1, ora 12.24

Slujba în memoria Irinei Milea este în plină desăşurare. Laura Ţuţaniş va fi înmormântată imediat după prietena ei cea mai bună.

Citeşte şi CINE SUNT CELE CINCI VICTIME ALE ACCIDENTULUI TERIBIL DE LA 23 AUGUST

 
Ti-a placut articolul?

Comentarii