Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanţa, dotat cu 5 pachete de determinare a drogurilor din salivă. Ce spune Marius Ţuţuianu, preşedintele CJC, despre această investiţie (galerie foto)

ro

22 Jul, 2019 15:10 1575 Marime text
Marius Horia Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, a anunţat pe pagina sa de Facebook, astăzi, 22 iulie, că susține orice inițiativă care are ca efect reducerea consumului de substanțe interzise.

Sunt împotriva drogurilor și voi susține orice inițiativă care are ca efect reducerea consumului de substanțe interzise. Astăzi, împreună cu colegii de la ATOP, am predat Inspectoratului de Poliție Județean Constanța 5 pachete de determinare a drogurilor din salivă și 20 de cutii cu teste de determinare pentru alte 8 substanțe nocive. Este important să avem echipamentele necesare în lupta contra drogurilor și cred că acest tip de investiții reprezintă un pas important în limitarea accesului consumatorilor de droguri în traficul rutier. Aș vrea ca prin acțiunile noastre să reușim să îi convingem pe cei care au căzut în plasa acestor substanțe că mirajul stupefiantelor le pune viața în pericol și riscurile sunt majore, a declarat Ţuţuianu.


Sursă foto: Facebook/ Marius Horia Ţuţuianu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii