Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:23 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionuț Iftimoaie, mai pregătit ca niciodată pentru ultimul meci

ro

04 Aug, 2016 14:34 1903 Marime text
Ionuț Iftimoaie se va retrage oficial din carieră în această sâmbătă, cu un meci împotriva campionului mondial Jorge Loren, în gala Superkombat, care va avea loc sâmbătă, pe Galionul din Comănești.

În vârstă de 37 de ani, Iftimoaie, care de-a lungul carierei a luptat cu Alexander Ustinov, Ray Sefo și Freddy Kemayo, revine în ring pentru un meci special, cel pentru titlul mondial și totodată ultimul. „M-am pregătit ca niciodată. Dacă în trecut, compensam prin tinerețe, acum m-am antrenat fără greșeală. Sunt conștient că voi risca totul în acest meci, întreaga mea carieră", a spus sportivul născut în Comănești.

Evenimentul care va consemna nu mai puțin de 13 meciuri pe reguli Superkombat și un meci demonstrativ full contact va avea loc pe dealul Galionului, acolo unde sunt așteptați 30.000 de oameni. Accesul va fi gratuit, cu excepția zonei din jurul ringului. „A fost dorința mea de a le oferi tuturor șansa să mă urmărească în acest ultim meci. Emoțiile sunt pe măsură", a explicat sportivul, care poate deveni în premieră campion mondial dacă îl învinge pe Loren.

Gala Superkombat va putea fi urmărită în direct pe Sport.ro, Fight Box HD și Eurosport în 95 de țări.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii