Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ioana Olăraşu a primit Trofeul „Omul Anului“ 2011

ro

18 Dec, 2011 19:25 1500 Marime text

Sâmbătă seara, la Hotel „Saturn“, a avut loc Balul de Crăciun al Fundaţiei „Callatis ‘96“. Evenimentul s-a derulat cu un dublu scop: strângerea de fonduri pentru proiectele sociale, culturale, educative, sportive etc, pe care fundaţia le va derula anul viitor, dar şi sărbătorirea a 15 ani de la înfiinţarea organizaţiei. La acţiune au fost prezenţi prefectul judeţului Constanţa, Claudiu Iorga Palaz, preşedintele fondator al Fundaţiei „Callatis ‘96“, deputatul Zanfir Iorguş, preşedintele actual al organizaţiei, dr. Laura Condur, vicepreşedintele Daewoo Mangalia, Vasile Iorga, liderul UNPR Constanţa, George Lipoveanu, cadre medicale şi didactice, personalităţi ale societăţii civile din Mangalia.

La cei 15 ani de activitate a Fundaţiei „Callatis ‘96“, preşedintele fondator, Zanfir Iorguş, a ţinut să mulţumească tuturor membrilor care au susţinut, prin voluntariat, acţiunile organizaţiei: „Vă mulţumesc că aţi crezut în acest ideal, pentru că nimic nu e mai frumos pe lume decât să dăruieşti celui aflat în nevoie. Scopul Fundaţiei „Callatis ‘96“ a fost atins. Sunt 15 ani în care am derulat proiecte unice în România, dar şi în lume, pentru care fundaţia nu a solicitat, niciodată, niciun ban de la bugetul local sau de stat. A reuşit, în schimb, din dăruirea şi dorinţa membrilor săi de a veni în sprijinul comunităţii locale, să investească fonduri substanţiale în acţiuni umanitare, sociale, culturale şi sportive. Prin munca noastră, pot spune că am ajuns o adevărată forţă în rândul societăţii civile“, a arătat fondatorul Fundaţiei „Callatis ‘96“, Zanfir Iorguş.

La 15 ani de la înfiinţarea Fundaţiei „Callatis ‘96“, au fost oferite plachete jubiliare. Astfel, au primit recunoaşterea pentru implicarea, de-a lungul timpului, în acţiunile fundaţiei, Compania Daewoo Mangalia Heavy Industries, Virgina Vlad (primul preşedinte al fundaţiei), Ionuţ Vaida, Rodica Paraschiv, Cornelia Boantă, Linica Stan, Alina Dragomir. O premieră a trofeelor fundaţiei l-a constituit Premiul „Educatorul anului“, primit anul acesta de înv. Olga Bulboacă, ai cărei elevi s-au făcut remarcaţi prin rezultatele excepţionale la învăţătură.

Trofeul „Omul anului“ 2011 a fost înmânat de către Zanfir Iorguş Ioanei Olăraşu, fostă elevă a Liceului Teoretic „Callatis“. Ioana a obţinut, la bacalaureatul de anul acesta, unica notă de 10 din judeţul Constanţa, fiind în prezent studentă a Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei din cadrul Universităţii Bucureşti. Ioana Olăraşu le-a mulţumit, pentru rezultatele excelente la învăţătură, atât părinţilor ei, cât şi educatorilor, care au îndrumat-o şi au impulsionat-o să meargă mai departe, iar pentru trofeul obţinut Fundaţiei „Callatis“.

 http://www.editiadesud.ro/?p=1246

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii