Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:01 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intervenţie salvatoare pe Lacul Razim. Patru persoane aflate într-o ambarcaţiune în pericol au ajuns în siguranţă la mal

ro

17 Jun, 2018 15:31 2859 Marime text
Patru persoane aflate într-o ambarcaţiune pe Lacul Razim, în zona localităţii Jurilovca au fost salvate cu ajutorul ambarcaţiunii Primăriei Jurilovca.  

Potrivit unui mesaj postat pe facebook de primarul comunei Jurilovca, Eugen Ion, în cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 18:00, a avut o intervenție pe lacul Razim cu ambracațiunea Primăriei în zona Insulei Bisericuța, pentru a recupera patru persoane ce se întorceau la Murighiol de la Gura Portiței.

"Grupul de turiști a fost pus într-o situație de risc din cauza unei defecțiuni survenite la motor, risc accentuat din cauza vântului puternic, de peste 30 de km/h, ce a suflat azi (nr sâmbătă) pe Razim. Îi încurajez pe toți cei care se găsesc în situații dificile pe apă să nu ezite să ceară ajutor sau să apeleze 112 pentru a ne permite să intervenim la timp pentru a-i aduce în siguranță la mal. Totul e bine când se termină cu bine!" - se mai arată în mesajul edilului. 

Sursa foto: Facebook/Eugen Ion
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii