Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:47 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Intervenţie pentru recuperarea unui turist căzut într-o prăpastie din Masivul Bucegi

ro

03 Jan, 2015 18:00 1911 Marime text
Salvamontistii din Busteni intervin, sambata dupa-amiaza, pentru recuperarea unui turist care a cazut intr-o prapastie pe traseul Jepii Mari din Masivul Bucegi, transmite Mediafax.

Potrivit sefului Serviciului Salvamont Busteni, Gheorghe Haiduc, echipe de salvatori montani intervin, sambata dupa-amiaza, pe traseul Jepii Mari din Masivul Bucegi, pentru recuperarea unui turist care a cerut ajutor dupa ce a cazut intr-o prapastie.

Conform sursei citate, doi turisti, tata si fiu, au urcat pe munte, iar la un moment dat unul dintre ei a alunecat in prapastie.

UPDATE 19.00

UPDATE 19.00: Salvamontistii l-au condus in siguranta pana in statiunea Busteni pe turistul cazut, sambata dupa-amiaza, intr-o prapastie de pe traseul Jepii Mari din Masivul Bucegi, barbatul reusind sa iasa singur din rapa, informeaza Mediafax.

Potrivit sefului Salvamont Busteni, Gheorghe Haiduc, salvatorii montani l-au condus in siguranta pana in statiune pe turistul care a alunecat intr-o prapastie de pe traseul Jepii Mari din Masivul Bucegi.

Sursa: HotNews
Sursa foto: observatorulph.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii