Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:32 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Instagram va suferi modificări. Iată la ce se va renunța

ro

16 Mar, 2016 20:08 1118 Marime text
 
Instagram, o rețeaua socială pentru transmiterea de fotografii, a anunțat astăzi că vor interveni modificări. Astfel, rețeaua socială, proprietatea Facebook, va înlocui treptat „în lunile care vor veni”, actualul algoritm de triere în ordine cronologică.
 
Astfel postările se vor afișa în funcție de relevanța imaginilor pentru deținătorul contului, potrivit AFP și EFE.
 
„Ordinea de apariție în fluxul dumneavoastră a fotografiilor și înregistrărilor video se va baza pe probabilitatea de a fi interesat de un anumit conținut, pe relația dumneavoastră cu persoana care a postat și pe momentul apariției mesajului”, a transmis pe blogul e Instagram.
 
Schimbarea este explicată prin creșterea numărului de utilizatori și a traficului de date.
 
„Majoritatea persoanelor pierd aproximativ 70% din noutăți. Pe măsură ce Instagram s-a extins, a devenit tot mai dificilă vizualizarea fotografiilor și înregistrărilor video postate pe platformă. Ceea ce înseamnă că, uneori, nu vezi lucrurile care te interesează cel mai mult”, se mai arată în comunicatul transmis de reprezentanții Instagram.
 
Această aplicație a fost lansată în urmă cu cinci ani pentru internauții iubitori de Facebook care postează constant fotografii.
 


Sursa foto: getlogdog.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii