Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inna vrea sa-l „bata" pe Marius Moga

ro

11 Jan, 2009 12:43 13742 Marime text

Evenimentul Zilei prezintă în ediţia de astăzi un amplu material ce o are în prim plan pe Inna, cântăreaţa care a spart topurile cu hit-ul Hot.

Nu multă lume ştie faptul că solista este născută în Mangalia şi a urmat cursurile Universităţii Ovidius din Constanţa. Şi, ca fiecare debutant, visul cel mare al Innel şi al colegilor săi de proiect este detronarea lui Marius Moga. http://www.evz.ro/ notează că în urmă cu câteva luni, radiourile au început să difuzeze o melodie ritmată, care a cucerit pe loc ascultătorii şi a urcat în topurile muzicale. Melodia „Hot", compusă de Play&Win şi interpretată de Inna, a devenit cea mai difuzată piesă de posturile de radio şi televiziune.

Cei din spatele hitului spun că reuşita lor nu a fost deloc întâmplătoare, ci, mai degrabă, un lucru premeditat, cu final fericit. „Acum câteva luni ne-am propus să creăm cea mai tare piesă din România şi, nu după mult timp, a ieşit la iveală schiţa melodiei «Hot», care s-a bucurat de un foarte mare succes", declară Marci, Sebi şi Radu, cei trei Play&Win, în formula iniţială, citaţi de http://www.evz.ro/. „Pe numele real Alexandra, Inna s-a născut pe 16 octombrie 1986, în Mangalia şi a copilărit în Neptun. A absolvit Colegiul Economic din Mangalia şi a urmat cursurile Universităţii Ovidius", din Constanţa.

În paralel cu studiile universitare, ea a luat cursuri de canto şi a participat la festivaluri de muzică uşoară.După ce proiectul pop-rock căruia i s-a alăturat la un moment dat a eşuat, Inna i-a întâlnit pe băieţii de la Play&Win printr-un prieten comun şi astfel a luat naştere povestea Hot", mai scriu ziariştii de la Evenimentul Zilei.„Nu pot spune exact unde mă văd peste câţiva ani, dar îmi doresc din tot sufletul să fiu undeva în primele locuri din topuri, aşa cum îşi doreşte de altfel orice artist", spune Inna, citată de cotidianul central.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii