Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:23 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inna a pregătit o surpriză fanilor. Are o piesă nouă (video)

ro

16 Sep, 2014 12:17 1374 Marime text
Inna decalează calendarul lansărilor pentru noul EP “Summer Days”. Pe material vor fi incluse alte 3 piese noi, prima dezvăluită fiind "Tell Me", informează Infomusic.ro. Piesa ''Body and The Sun'', ce ar fi trebuit să apară lunea aceasta, va fi lansată la începutul săptămânii viitoare.

“Am o surpriză: 3 piese noi vor fi adăugate pe EP-ul “Summer Days”. Prima dintre ele este aici și se numește “Tell Me. P.S: ”Body and The Sun” va fi lansată lunea viitoare. Mai multe informații vor fi dezvăluite în curând”, a scris Inna pe pagina sa de Facebook.

Potrivit Infomusic.ro, “Tell Me” este o piesă produsă de băieții de la Play&Win și este cea de-a 4-a melodie dezvăluită de Inna în ultima lună, după “Low“, “Take Me Higher” și “Devil’s Paradise“.  Inna pregătește și alte surprize pentru fanii ei, una dintre ele fiind recent dezvăluită: colaborarea cu Antonia, Dara și Carla’s Dreams pentru piesa “Fie ce-o fi“.

“Summer Days” este un cadou special pe care vreau să îl ofer fanilor mei, acum pe final de vară, pentru ca prin aceste piese să păstreze energia și atmosfera de vacanță în fiecare zi din an. Abia aștept să le asculte!  În plus, vreau să le mulțumesc pentru că de 6 ani sunt alături de mine și mă susțin în fiecare pas al carierei mele. Îmi doresc să nu vă dezamăgesc niciodată.", a spus Inna celor de la Infomusic.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii