Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:59 18 02 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infotrafic. Pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa circulaţia rutieră este deviată din cauza unor lucrări

ro

10 Jun, 2019 07:12 1049 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră rămâne întreruptă pe DN73D Piteşti - Câmpulung, la kilometrul 41, în localitatea Boteni (judeţul Argeş), din cauza unei alunecări a corpului drumului cu deplasarea acestuia pe un sector de 200 de metri. Ruta ocolitoare este DN73 Piteşti - Câmpulung.

Începând cu data de 04.06.2019, DN67C (Transalpina) a fost redeschis circulaţiei publice pe sectorul de drum închis anterior traficului, între Rânca şi Obârşia Lotrului, judeţul Gorj. Circulaţia autovehiculelor este însă permisă doar în intervalul orar 08:00 - 20:00, cu limită de viteză de 30 km/h şi restricţie de tonaj de maxim 7,5 tone.

Sunt în vigoare trei devieri de circulaţie pe reţeaua de autostrăzi, pentru executarea de lucrări de reparaţii, astfel:

Pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 36, pe podul peste râul Argeş, în zona localităţii Căscioarele (judeţul Giurgiu), traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), unde se desfăşoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, circulaţia rutieră este deviată pe 2 tronsoane kilometrice, respectiv:

- 86 - 97, între localităţile Vâlcelele şi Dragoş Vodă (judeţul Călăraşi), traficul fiind oprit pe calea 1 (Bucureşti - Constanţa) şi dirijat pe calea 2 (Constanţa - Bucureşti);

- 124 - 131, între localităţile Perişoru şi Ştefan cel Mare (judeţul Călăraşi), unde se execută lucrări de reparaţii pe toate benzile sensului de mers București-Constanța, circulaţia fiind astfel deviată pe sensul către Bucureşti.

Ti-a placut articolul?

Comentarii