Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:14 18 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Informații importante pentru ce ce vor să urmărească meciul FC Viitorul - ASA Tg. Mureş

ro

29 Apr, 2016 19:43 1170 Marime text
 
Fotbal Club Viitorul aduce la cunoştinţă mai multe informaţii importante susţinătorilor şi spectatorilor care doresc să îşi achiziţioneze un document de acces în stadionul „Central” din Complexul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” situat în localitatea Ovidiu, judeţul Constanţa, pentru a viziona meciuI FC Viitorul - ASA TG. Mureş din cadrul etapei a IX-a a Play-Off-ului Ligii I 2015-2016, programat în ziua de luni (2 mai), ora 18.00.
 
Astfel:
1. Biletele de intrare se vor putea achiziţiona la preţurile de 40 lei – Tribuna 0, 30 lei – Tribuna I, 20 lei – Tribuna a II-a şi 10 lei – Peluza I şi Peluza a II-a.
Reamintim faptul că numărul maxim de bilete care vor fi achiziţionate de către o persoană de la casele de bilete stabilite de către club va fi 4 bilete / persoană.
 
Biletele se pot procura după următorul program:
 
SÂMBĂTĂ (30 aprilie):
- orele 8.00 - 12.00 de la Casa de Bilete din incinta Academiei Hagi, de la Ovidiu
 
LUNI (2 mai):
- orele 12.00 - 19.00 de la Casa de Bilete din incinta Academiei Hagi, de la Ovidiu
 
2. Recomandăm posesorilor de abonamente tip card, bilete de intrare şi invitaţii ca accesul în tribunele stadionului să fie făcut în intervalul orar 16:30 - 17:30 în ziua disputării meciului pentru a se evita aglomeraţia publicului spectator la căile de acces ale tribunelor.

De asemenea, posesorii de abonament tip card vor avea acces în tribunele stadionului „Central” prin porţile de intrare special dotate cu turnichete.

Posesorii de abonamente pot folosi cardul de acces în sectorul de tribună pentru care a fost achiziţionat doar în scop personal, acesta fiind interzis a fi distribuit sau împrumutat altei persoane pentru acces. Folosirea cardului de acces de către altă persoană în afara titularului atrage anularea acestuia de către clubul organizator.
De asemenea, posesorii abonamentelor îşi vor respecta locul si rândul din sectorul de tribună inserate pe acestea la achiziţionare.
 
Organizatorii mediului îi roagă respectuos pe spectatorii care vor fi prezenţi în sectoarele de tribune ale stadionului „Central” pentru vizionarea meciului să respecte locul, rândul şi sectorul din tribună inserat pe biletul de acces achiziţionat. Spectatorii care îşi părăsesc locurile în pauza meciului sunt rugaţi să păstreze documentele de acces pentru control şi să revină în incinta stadionului pe aceeaşi poartă de acces şi pe aceleaşi locuri inserate pe documentele respective.
 
Este interzis ocuparea de către spectatori a altui loc pe scaun în tribunele stadionului „Central” decât cel inserat pe documentul de acces achiziţionat.
 
Aducem la cunoştinţă spectatorilor că fumatul şi consumul de seminţe sunt interzise în incinta sectoarelor de tribună. Fumatul este permis doar în locurile special amenajate din jurul stadionului.
 
3. La meciul FC Viitorul - ASA Tg. Mureş clubul nostru va asigura suporterilor, care nu au mijloc de transport personal, autocare tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu).
 
Autocarele vor pleca luni (2 mai), la orele 17.00. Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.

Fotografia aparține Academiei Gheorghe Hagi

Ti-a placut articolul?

Comentarii