Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu devastator, izbuncit într-o locuință. Două persoane au ars de vii. O victimă, transportată la spital

ro

23 Feb, 2019 09:33 1616 Marime text
Două persoane au fost arse de vii și o a treia a fost rănită grav după ce casa în care locuiau a fost distrusă de flăcări.

Potrivit informațiilor, pompierii de la Garda Vișina și Detașamentul Caracal, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit noaptea trecută, în localitatea Obârșia, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. La fața locului s-a deplasat și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt.

La sosirea primelor echipaje, locuința ardea generalizat, iar acoperișul și tavanele acesteia erau prăbușite în interior.

După pătrunderea în locuință, pompierii au găsit trupurile neînsuflețite ale tatălui proprietarului, în vârstă de 79 de ani și surorii acestuia, în vârstă de 58 de ani. Cele două persoane prezentau arsuri pe întreaga suprafață a corpului.

Proprietarul locuinței, în vârstă de 49 de ani, a suferit arsuri de gradul II la nivelul feței, membrelor superioare și abdomenului și a fost transportat la CPU Caracal.

Pentru lichidarea incendiului și eliminarea efectelor negative pompierii au acționat aproximativ două ore, intervenția fiind îngreunată de vântul puternic.

Au ars acoperișul casei pe circa 40 de metri pătrați, tavanele din două camere de locuit, mobilier, textile și obiecte de uz casnic și gospodăresc.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit produs la un prelungitor electric.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii