Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Olt Un bărbat a fost găsit decedat pe un teren extravilan. Ce s-a întâmplat

ro

13 Sep, 2023 15:38 888 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • La data de 12 septembrie 2023, în jurul orei 14:40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană se află în stare de inconştienţă pe un teren extravilan al comunei Pleșoiu, județul Olt.

La data de 12 septembrie 2023, în jurul orei 14:40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană se află în stare de inconştienţă pe un teren extravilan al comunei Pleșoiu, județul Olt, transmite un comunicat din partea IPJ Olt.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției nr. 6 Poliție Rurală Găneasa.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din comuna Pleșoiu, a decedat în timp ce încerca să stingă un incendiu de vegetație uscată izbucnit pe un teren agricol, din comuna Pleșoiu.

Trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării autopsiei și a stabilirii cauzei decesului.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Județul Olt: O femeie din Slatina a fost agresată de un bărbat pe stradă. Ce au constatat polițiștii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii