Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:17 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În premieră absolută pentru Constanţa Cel mai tare eveniment al Festivalului Iernii, învăluit în mister!

ro

15 Dec, 2016 17:26 2327 Marime text
Seară de seară, locuitorii oraşului de la malul mării au păşit în Tărâmul Magic, s-au minunat, s-au bucurat şi au zâmbit alături de personajele de basm şi vrăjitoarele din poveste, au făcut fapte bune, au ascultat istorisiri cutremurate şi au scris scrisori pline de speranţe către Moş Crăciun. Şi pentru că în Tărâmul Magic totul este posibil, scrisorile care au ajuns la cel mai drag Moş l-au convins pe acesta să pornească mai devreme în îndelungata călătorie spre tărâmurile noastre de la mal de mare, pentru a fi alături de copiii Constanţei până la... Crăciun. Şi cum drumul îi va fi greu şi anevoios, Moşul a trimis înainte un mesager, care să-i vestească sosirea. Cele trei vrăjitoare ale Tărâmului Magic l-au primit pe mesager cu multă bucurie şi acum împrăştie în cele patru vânturi vestea sosirii lui Moş Crăciun!  
 
Un Moş Crăciun de neuitat! Asta promit organizatorii Festivalului Iernii 2016! Cel mai tare eveniment al Festivalului Iernii, în premieră absolută pentru Constanţa!
 
„Evenimentul este, însă, învăluit în mister. Nu vă putem dezvălui decât că Tărâmul Magic al Crăciunului se pregăteşte, deja, pentru primirea celui mai drag Moş de pe pământ şi că sosirea acestuia va avea loc duminică, 18 decembrie 2016, la ora 17.00!“, spun reprezentanţii Fundaţiei Umanitare Clopot.
 
„Poveştile lumii într-un... cazan“
 
„Vă aşteptăm cu drag alături de noi începând de vineri, 16 decembrie, ora 18.00, la spectacolul „Poveştile lumii într-un... cazan“, în care, încă de la deschiderea Tărâmului Magic, cele trei vrăjitoare încearcă să îl aducă pe Moş Crăciun. S-ar părea că vrăjile lor, puterea magică a personajelor din basme şi ajutorul sutelor de copii au avut succes. Veniţi să rostiţi încă o dată vraja care îl va aduce pe Moş Crăciun în Tărâmul Magic de la malul mării“, mai precizează reprezentanţii Fundaţiei Umanitare Clopot.
 
„60 de ani de teatru de copii la malul mării“
 
Sâmbătă, 17 decembrie 2016, „v-am pregătit un alt eveniment-surpriză: „60 de ani de teatru de copii la malul mării“. Mascota Teatrului pentru Copii şi Tineret, Căluţul de mare, s-a materializat şi vine pe scena Castelului Fermecat, pentru a fi alături de toţi copiii care vin să îl sărbătorească la împlinirea venerabilei vârste. Spectacole aniversare, concerte, precum şi multe alte suprize vă aşteaptă sâmbătă, începând cu ora 18.00, în Tărâmul Magic“.
 
Festivalul Iernii 2016 - Tărâmul Magic al Crăciunului este un eveniment susţinut de Primăria Municipiului Constanţa şi sprijinit de Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Constanţa, Gruparea Mobilă de Jandarmi „Tomis“ Constanţa, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“, Inspectoratul de Poliţie al Municipiului Constanţa.

Accesul este liber!
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii