Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:57 26 02 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Atenționare de călătorie În Croația se iau noi măsuri pentru direcționarea fluxului de migranți

ro

19 Sep, 2015 15:41 602 Marime text
 
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau călătoresc pe teritoriul Republicii Croația că autoritățile locale au luat măsuri de suspendare, pe o perioadă nedeterminată, a traficului feroviar pe relația Serbia-Croația.
 
Din cauza numărului mare de migranți, există posibilitatea apariției unor probleme în tranzitul rutier prin punctele de frontieră Croația-Slovenia de la Harmica și Bregana și Croația-Ungaria de la Gorican, Dubosevica si Baranjsko Petrovo Selo.
 
La singurul punct de frontieră rutier deschis pe relația Croația-Serbia - Bajakovo - se înregistrează un trafic accentuat și există posibilitatea formării de cozi semnificative, în special pentru autovehiculele de transport marfă.
 
Întrucât situaţia din teren poate suferi modificări de la o oră la alta, se recomandă cetăţenilor români care doresc să se deplaseze în Republica Croaţia să consulte paginile de internet ale Automobil Clubului Croat (hak.hr), Companiei Naţionale Croate de Căi Ferate (hznet.hr), Autorităţii Portuare Croate (portauthority.hr) şi a Agenţiei Croate de Aviaţie Civilă (ccaa.hr), pentru informaţii actualizate.
Sursa foto: capital.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii