Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Impresionant. Ce a declarat Sorin Lucian Ionescu despre jurnalista Laura Barbu, decedată la doar 49 de ani

ro

02 May, 2018 23:19 2832 Marime text
Jurnalista Laura Barbu, care a lucrat atât în presa din Constanța cât și la București, s-a stins din viață astăzi la doar 49 de ani răpusă de o boală nemiloasă.
 
Contactat de jurnaliștii ZIUA de Constanța, Sorin Lucian Ionescu, fost coleg cu Laura Barbu a oferit o declarație care scoate în evidență calitățile deosebite ale celei care a fost Laura Barbu.

”Am lucrat mulți ani împreună și, deși îi eram „șef", mi-a fost producător, deci acolo... ea era șeful! Un profesionist adevărat,  care - ca și mine, în cam aceeași perioadă - s-a călit în presa centrală, mult mai dură, și a revenit apoi în cea locală.
Avea opinii clare, nu i se puteau impune altele de „sus“, scria impecabil (cea ce puțini ziariști fac, dar din fericire nu se află).
Om de teren, om de birou, om de conducere, a făcut de toate și a făcut-o bine. A plecat prea devreme dintre noi și prea devreme din presă, dezamăgită de ceea ce se întâmpla în ultimii ani cu „gazetaria“. Dumnezeu s-o odihnească în pace, fiindcă n-a apucat - nici măcar după ce a ieșit din tumultuoasa lume a presei...” – a declarat Sorin Lucian Ionescu pentru ZIUA de Constanța

Sursa foto: Facebook/Laura Catalina Barbu

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii