Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:18 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deciziile CSM pentru președinții din Tribunalul Constanța

ro

23 Dec, 2022 09:34 1359 Marime text


Secția pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a decis în ședința de ieri, 22 decembrie 2022, numirea sau delegarea președinților de secții în cadrul Tribunalului Constanța.
 
Astfel, au fost numiți președinți, pentru o perioadă de trei ani, începând de astăzi, 23 decembrie 2022, magistrații Iulia Laura Opariuc Dan – președinte al Secției de Contencios administrativ și fiscal și Vlad Andrei Ardeleanu – președinte al Secției I Civile a instanței.
 
În continuare, Secția pentru Judecători a hotărât delegarea magistratului Marinela Mitan, începând cu data de astăzi, 23 decembrie 2022, în funcția de președinte al Secției Penale a Tribunalului.
 
Delegarea este valabilă până la ocuparea funcției, prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.
 
Nu în ultimul rând, a fost prelungită delegarea magistratului Adriana Ioana Sincu Badea în funcția de președinte al Secției a II-a Civile a instanței, începând cu data de 28 decembrie 2022, până la revenirea titularului pe post, dar nu mai mult de șase luni.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii