Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:05 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobile din Constanța, Medgidia și Mangalia, administrate de armată, pregătite pentru casare

ro

05 Apr, 2016 01:05 2353 Marime text
Ieri au fost publicate două hotărâri ale Guvernului României privind trecerea din domeniul privat al statului a unor construcții și amenajări la terenuri aflate în administrarea Ministerului Apărării Naționale, din mai multe județe, printre care și Constanța, în vederea scoaterii din funcțiune și casării acestora.
 
Din municipiul Constanța este vorba despre imobilul din strada Prelungirea Tulcei nr 24, aparținând Bazei Logistice Navale Pontica, în suprafață totală de aproape 2200 metri pătrați.
Printr-o altă hotărâre de guvern s-a procedat în același fel și cu alte imobile din municipiile Medgidia și Mangalia.   
La Medgidia este vorba despre un imobil situat în strada Lupeni nr 51 aparținând Unității Militare 01775 alcătuit dintr-un teren și construcții în suprafață totală de  aproximativ 1100 metri pătrați.
În Mangalia două imobile se află în aceeași situație: unul pe strada Portului nr 6, în suprafață totală de aproape 800 de metri și un altul identificat doar prin trei nmere cadastrale în suprafață totală de peste 4.300 metri pătrați. 
Este foarte posibil ca unele dintre aceste imobile să treacă, în etapa următoare, la consiliile locale respective pentru a fi utilizate pentru unele proiecte imobiliare așa cum s-a întâmplat întotdeauna în situații similare. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii