Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:24 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Imagini de la eveniment. Tâlhărie în această dimineață la o casă de pariuri din 23 August, județul Constanța. Ce sumă a sustras suspectul (galerie foto+video)

ro

24 Apr, 2019 07:53 4376 Marime text
O tâlhărie a avut loc în această dimineață la o casă de pariuri din localitatea 23 August județul Constanța. 

Din primele informații evenimentul a avut loc la ora 5.00 dimineața. 

Conform unor surse, în momentul în care s-a întrerupt curentul electric, un bărbat a intrat în casa de pariuri și a amenințat cu un cuțit angajatul pe care apoi l-a trântit la pământ și l-a deposedat de toate încasările din ziua respectivă, în valoare de aproximativ 40.000 de lei. 

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili care sunt împrejurările exacte în care s-a petrecut evenimentul. 

UPDATE. Oficial de la IPJ Constanța

Potrivit IPJ Constanța, în data de 24 aprilie, în jurul orei 4.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție 23 august au fost sesizati cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale (profil jocuri de noroc) si, prin amenințare cu un cuțit, ar fi sustras suma de bani reprezentând încasările din ziua respectiva. 

Din cercetări s-a stabilit faptul că, înainte de a pătrunde în societatea comercială in cauza, bărbatul ar fi oprit sursa de electricitate. 

In cauza, polițiștii constanteni au deschis un dosar de cercetare penala sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. 

Polițiștii constănțeni depun toate eforturile pentru identificarea și tragerea la raspundere penală a autorului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Nicolass 24 Apr, 2019 17:25 Sa il caute si prin Mosneni