Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:17 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr de 18 ani, reținut pentru tâlhărie calificată asupra unei femei în vârstă. Ce s-a întâmplat

ro

18 Aug, 2023 15:11 791 Marime text
foto: Unsplash


Polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, în urma unui apel 112, prin care o femeie sesiza faptul că bunica sa, ar fi fost victima acestei fapte.

Mai exact, la data de 16 august a.c., în jurul orei 09:30, femeia a sesizat faptul că în cursul nopții, în imobilul bunicii sale, domiciliată în Ighișu Nou, ar fi pătruns o persoană necunoscută de sex masculin care i-ar fi cerut bani, iar la refuzul acesteia ar fi fost lovită, după care i-ar fi furat televizorul marca Toshiba din bucătărie și ar fi plecat, informează IPJ Sibiu. 

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate cu celeritate de către polițiștii de investigații criminale din Mediaș și a probatoriului administrat, a fost identificat și reținut un tânăr de 18 ani, domiciliat în Ighișu Nou, bănuit de săvârșirea acestei fapte.

Față de acesta a fost luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Sibiu, urmând ca cursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de luare a unei măsuri legale.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Investigații Criminale al Poliției Municipiului Mediaș sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, a mai punctat sursa citată. 


Citește și:

Bărbat reținut pentru încălcarea ordinului de protecție. Cazul unei femei de 75 de ani

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii