Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:32 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Mașină de poliție, implicată într-un accident, la intersecția bulevardului Tomis cu strada Ion Rațiu (galerie foto+video)

ro

21 Jun, 2018 11:19 5777 Marime text


În urmă cu puțin timp, o mașina de poliție a fost implicată într-un accident rutier, cu o aoutoutilitară, la intersecția bulevardului Tomis cu strada Ion Rațiu.

La locul accidentului se află o ambulanță SMURD. 

A sosit și poliția. Din primele cercetări reiese că șoferul mașinii de poliție este rănit la mână. Acesta a primit îngrijiri de la un echipaj SMURD, care trecea prin zonă.

Se pare că mașina aparține Poliției din Mamaia. Totodată, polițistul care se afla la volanul mașinii de poliție, spune că girofarul și semnalele luminoase erau puse în funcțiune, semn că acestase afla în misiune.

Celălalt șofer, implicat în evenimentul rutier, îl contrazice.

În acest sens, pentru elucidarea cazului, este posibil ca șefii din Poliția Județeană Constanța să declanșeze o anchetă.

UPDATE: 12.45. Oficial, de la IPJ Constanța
 
La data de 21 iunie a.c., ora 11:08, un polițist, în vârstă de 34 de ani, aflat în timpul serviciului, a condus autospeciala  de poliţie, cu semnalele acustice şi luminoase în  funcţiune, pe bulevardul Tomis, în municipiul Constanţa, dinspre str. N.Iorga către Dacia unde,  înainte de intersecţia cu str. Ion Raţiu, a pătruns pe sensul opus de mers, depăşind coloana de autovehicule oprite la semafor, pătrunzând  în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului electric și intrând în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 37 de ani, dinspre bdul Mamaia către bdul A.Lăpuşneanu.
În urma accidentului rutier, a rezultat vătămatrea corporală ușoară a polițistului. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, precizează reprezentanții IPJ Constanța.

Știre în curs de actualizare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Lidia Volicenco 22 Jun, 2018 14:17 Asai la noi Poliția Română!!Polițiști cu capul an norii cu ochi după gagici!!!😁❕
  • Simona 21 Jun, 2018 22:53 Bine spus dna badulescu... se vede clar in filmare k nu era nici un girofar aprins..... dar binenteles tot politia trebuie sa iasa curata din treaba asta... k asa este la noi la romani
  • Nicu 21 Jun, 2018 19:39 Este pus sembalul luminos, dar pulsează foarte rar, distanță intre semnale 5÷10 secunde. DECI să-l anunțe cineva pe "celalt sofer"
  • Badulesculeyla0@gmail.com 21 Jun, 2018 11:48 Dacă erau girofarul si luminile aprinse la momentul filmarii de ce sânt stinse?