Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Imagini de la eveniment. Accident rutier pe bulevardul Ferdinand din Constanța. O femeie a fost rănită (galerie foto-video)

ro

08 May, 2018 10:15 6421 Marime text
Un accident rutier a avut loc în această dimineață pe bulevardul Ferdinand din municipiul Constanța. 

Din primele informații o femeie a fost lovită de o mașină în timp ce traversa strada pe marcajul pietonal. 

Victima a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la spital. 

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

UPDATE. Oficial de la IPJ Constanța

La data de 8 mai a.c., în jurul orei 09:.50, un bărbat, în vârstă de  58 de ani, din Mangalia, a condus un autoturism pe bulevardul Ferdinand,  către strada Mihai Viteazu, unde în dreptul trecerii pentru pietoni, din zona intersecției cu strada Ștefan Mihăileanu, a surprins și accidentat ușor o femeie, de 41 de ani, din Medgidia, care s-a angajat în traversarea străzii, pe marcajul pietonal, din partea dreaptă a conducătorului auto.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Stanescu Elena 08 May, 2018 16:34 daca aruncarea victimei la cca.15 metri distanta de trecerea de pietoni, unde a fost luata pe capota(geanta i-a ramas pe trecerea de pietoni dar soferul vinovat a luat-o pana la venirea politistilor si a pus-o langa victima). Femeia era plina de sande la cap si nu se putea misca, a fost ridicata de ambulanta sosita rapid la fata locului. Femeia s-a angajat in traversare dupa ce autobuzul aflat pe prima banda oprise, dar soferul vinovat a intrat cu viteza pe trecerea de pietoni, fara sa se asigure ca nu este angajat nimeni in traversare.