Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Imagini de la eveniment. Accident rutier pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din Constanța, zona ICIL. O victimă (galerie foto+video)

ro

12 Apr, 2019 09:15 5518 Marime text
Un accident rutier a avut loc în această dimineață pe bulevardul 1 Decembrie 1918 în zona ICIL din Constanța. 

Din primele informații un pieton a fost lovit pe trecere. 

Potrivit SAJ Constanța la fața locului intervine un echipaj SAJ B2.

Victima, un bărbat, a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral. 

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili care sunt împrejurările exacte în care a avut loc accidentul. 

Potrivit IPJ Constanța victima este un bărbat de 70 de ani care ar fi traversat pe marcajul pietonal dar pe culoarea roșie a semaforului. 

UPDATE. Oficial de la IPJ Constanța

Potrivit IPJ Constanța, la data de 12 aprilie, în jurul orei 9.00, un bărbat de 60 de ani a condus un autoturism pe bulevardul 1 Decembrie 1918, dinspre bulevardul Ferdinand catre strada București, și ajungând la marcajul pietonal prevăzut cu semafor electric din dreptul unui supermarket, a surprins și accidentat un bărbat, în vârstă de 70 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, pe culoarea rosie a semaforului. 
 
În urma impactului a rezultat vatamarea corporală usoara a pietonului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Constantean 12 Apr, 2019 09:44 Am văzut accidentul live. Pietonul traversa pe culoarea roșie. După impact a fost aruncat câțiva metrii și cred ca s-a lovit la cap. Dar nu îmi explic cum șoferul nu l-a văzut pe pieton. Eu am văzut toată întâmplarea de pe sensul opus.