Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:32 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Imagini de la eveniment Accident grav pe DN 39, la intrare în localitatea 23 August. Două victime (galerie foto+video)

ro

25 Jun, 2018 14:31 9304 Marime text
În urmă cu puțin timp, s-a produs un accident pe DN 39, la intrare in localitatea 23 August. Poliția și un elicopter  SMURD s-a deplasat, la fața locului.

Sunt implicate două autoturisme, un Volkswagen Golf înmatriculat în Sălaj și un Audi. Conducatorul auto cu Volkswagen a întors peste marcajul longitudinal. Victime: pasagerul din Volkswagen și conducătorul auto din Audi, care circula în același sens.

UPDATE 1: Se circulă pe o singură bandă. Accidentul s-a produs în apropierea intersecției cu strada Duiliu Zamfirescu.

UPDATE 2: Oficial, de la IPJ
Astăzi,  ora 13.30, în afara localității 23 August, un bărbat, de 31 de ani, a condus un autoturism pe DN 39, în banda Nr 2, dinspre Mangalia către Constanța și, ajungând la km 30, a oprit cu intenția de a efectua viraj la stânga peste marcajul longitudinal dublu continuu pe un drum lăturalnic,  fiind lovit în partea din spate de un alt autoturism, condus de un bărbat de 26 ani. A rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului celui de-al doilea autoturism și a pasagerului dreapta față din primul autoturism.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii