Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:34 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 7 martie 2011

ro

07 Mar, 2011 11:33 2262 Marime text

horoscop_2010.jpgBerbec

Prima zi a saptamanii iti aduce multa voie buna si chef de a te ocupa de tot si toate. Bine ar fi sa te limitezi doar la treburile care te privesc pe tine si sa ii lasi pe ceilalti deoparte. S-ar putea sa apara neintelegeri in relatiile parteneriale, mai ales cu partenerul de viata. Incearca sa iti explici comportamentul si deciziile cu tact si diplomatie. Ai idei bune, cuvintele tale ii vor fermeca pe cei din jur, dar fii prudent. Spre seara aduna-i pe cei dragi la o mica reuniune agreabila.

Taur

Starile tale de spirit fluctueaza destul de mult astazi. Se recomanda sa te ocupi doar de treburile de rutina si sa fii cat mai discret in anturaj. Nu divulga altora planurile tale de viitor. Sunt posibile dureri de cap sau neplaceri legate de aparatul uro - genital. Evita, pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale! Foloseste doar remedii naturiste pentru imbunatatirea starii organismului tau si odihneste-te mai mult.

Gemeni

Prietenii si protectorii te inconjoara astazi cu mult drag. Poti afla informatii deosebite necesare domeniului profesional in care activezi. Pe de alta parte, divergentele de opinii vor fi frecvente. Evita speculatiile si asculta cu atentie ce au de zis ceilalti. In a doua parte a zilei s-ar putea sa primesti invitatii la diverse evenimente sociale. Recomandabil este sa le onorezi si sa ii lasi pe ceilalti sa se bucure de prezenta ta. Fii atent la ce imagine iti creezi in ochii si sufletul altora!

Rac

Astazi, bine ar fi sa te dedici domeniul profesional in care iti desfasori activitatea. Sunt posibile discutii aprinse cu un sef sau cu autoritatile. Pe de alta parte pot veni catre tine oferte de colaborare tentante. Studiaza cu atentie propunerile si actioneaza in consecinta. Atentie ca familia nu te sustine in demersurile tale profesionale, ba chiar se pot opune dorintelor tale. Evita conflictele si nu te abate din drumul tau. Vei reusi sa realizezi tot ce ti-ai propus, mai ales ca astrele sunt de partea ta.

Leu

Relatiile cu strainatatea si studiile pe termen lung sunt subiectele principale atinse de razele astrelor in aceasta zi, pentru tine. Este posibil sa primesti acordul pentru o plecare in tinuturi indepartate sau sa stabilesti o legatura de lunga durata cu cineva aflat la mare distanta. Altii se pot ocupa de activitati specifice cursurilor universitare. Spre seara, cele mai potrivite sufletului tau sunt plimbarile in aer liber, vizionarea unei piesei de teatru sau conversatiile pe teme spirituale.

Fecioara

Pentru tine este o zi excelenta de a te ocupa de chestiunile financiare ce vizeaza banii si bunurile altora. Functie de caz, verifica cu atentie documentele juridice si nu te avanta in investitii sau afaceri. Exista restrictii la capitolul finante si bine este sa iei aminte. Achita-ti datoriile legate de taxe, impozite, credite sau daca ai imprumutat bani si obiecte de la prieteni, bine este sa rezolvi astazi totul. In a doua parte a zilei incearca sa gasesti un echilibru intre latura materiala si cea spirituala a vietii. Odihneste-te mai mult!

Balanta

Relatiile parteneriale si colaborarile iti deschid saptamana. Sunt posibile discutii conflictuale cu partenerul de viata, dar atentie ca la tine se afla hiba. Incearca sa iei in considerare punctul de vedere al celuilalt si fii mai cooperant. S-ar putea sa primesti oferte minunate de asociere intr-un parteneriat. Analizeaza toate detaliile, dar ia deciziile finale peste cateva zile, cand astrele te vor ajuta mai mult. Pe seara invita-ti partenerul de viata la o mica agapa.

Scorpion

Astazi se anunta multe treburi la locul de munca pentru tine. Relatiile colegiale sunt deficitare si pare ca doar tu muncesti. Dar, doar pare! Energia viatala este la cote scazute, asa incat dozeaza-ti eforturile si ocupa-te de prioritati. Sanatatea fluctueaza destul de mult, cu accent pe segmentele capului si secundar pe aparatul uro-genital. Evita, pe cat posibil, consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale! Foloseste doar remedii naturiste, plimba-te in aer liber si lasa grijile deoparte.

Sagetator

Gandurile tale zboara astazi doar la relatiile sentimentale, distractii si aventuri. Esti vesel, pus pe sotii, dar atentie ca ceilalti nu vad cu ochi buni veselia ta. S-ar putea ca persoana iubita sa iti reproseze comportamentul, iar dreptatea se afla de partea ei. Incearca sa iti temperezi cheful de distractii si fii mai rezervat. Altii se pot ocupa de copii. Sunt momente tensionate intre parintii Sagetator si odraslele lor. Bine ar fi sa oferi copiilor dreptul de a-si hotari singuri drumul in viata.

Capricorn

Astazi, spatiul locativ, locurile natale si relatiile familiale sunt zonele spre care te indreapta astrele. Sunt momente bune pentru activitati gospodaresti, atat in ceea ce priveste casa, cat si gradina. Nostalgia copilariei se instaleaza in sufletul tau. Functie de logica lucrurilor, planifica o vizita in locurile natale sau macar rasfoieste un album cu poze de familie. In a doua parte a zilei, aduna-i pe cei dragi la o reuniune agreabila.

Varsator

Se pare ca esti mai mult pe drumuri astazi. Se ivesc tot felul de comisioane de facut, iar tu esti cel vizat de astre pentru a le indeplini. Fii prudent la drum! Intalnirile si dialogurile cu rudele sau prietenii apropiati pot fi la ordinea zilei. Altii se pot ocupa de cursuri de formare profesionala, necesare carierei. Spre finalul zilei sunt posibile vesti alarmante legate de cineva drag. Detaseaza-te de problemele celorlalti si nu lua de bun chiar tot ce auzi.

Pesti

Interesanta zi pentru tine la capitolul financiar. Poti primi cadouri, recompense sau remuneratia primita de la un loc de munca se poate mari. S-ar putea sa fii nevoit sa cheltuiesti ceva bani pentru cei dragi. Ar fi bine daca ai incerca sa echilibrezi latura materiala a vietii cu cea spirituala. Nu este momentul pentru lansari in afaceri sau pentru speculatii financiare. Fii atent la sanatate!

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii