Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:34 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 7 decembrie 2010

ro

07 Dec, 2010 11:19 1949 Marime text

horoscop.jpgBerbec

Zona profesionala primeste o incarcatura uriasa de la aglomerarea de planete din Capricorn, careia i se alatura si Luna. Este o zi in care poti lua masuri radicale in aceasta privinta sau poti face demersuri curajoase pentru afirmare. Multi Berbeci isi vor da seama in aceasta perioada cum vor sa mearga mai departe in cariera, isi revizuiesc principiile, abordarea, atitudinea fata de oamenii cu care lucreaza. Berbecii doresc sa-si recapete autoritatea si vor face totul pentru asta.

Taur

Luna prezenta in Capricorn si intrarea lui Marte in acelasi semn te poate face sa te gandesti serios la viitor, la pregatirea ta, la evolutie si dezvoltare personala. Unii Tauri se vor gandi sa mai faca niste studii si sa isi ia niste diplome, pe altii ii tenteaza sa studieze o limba straina ori sa-si consolideze niste relatii cu persoane din strainatate. In tot cazul, este o perioada in care Taurii se gandesc serios ce sa faca cu viitorul lor si probabil ca vor lua decizii ferme si radicale in aceasta privinta.

Gemeni

Pentru tine, ziua de astazi marcheaza inceputul unei perioade in care parca totul va sta sub semnul misterului, dezvaluirilor, favorurilor de tot felul venite in cele mai neasteptate moduri. Cu alte cuvinte, poti afla lucruri care nici prin cap nu-ti treceau sau te poti trezi cu ajutor de la oameni carora niciodata nu te-ai gandit sa le ceri ceva. Este o zi interesanta, cu dezvaluiri si vesti, unele legate de bani si alte beneficii materiale. Dar poate fi o zi importanta si in ce priveste revelatiile profunde care tin de inlaturarea unor temeri si inhibitii.

Rac

Planetele numeroase aflate in Capricorn, in zona partenerului, te pot face extrem de determinat in ce priveste clarificarea unor relatii, stabilirea prioritatilor in ce priveste unele colaborari sau contracte, recastigarea autoritatii in fata celorlalti, printr-o atitudine ferma si chiar lipsita de scrupule pe alocuri. Te afli intr-o perioada extrem de dinamica, in care nu este exclus sa renunti la cineva, sa pui capat unui contract, fie ca e vorba despre profesie sau mariaj. Cu alte cuvinte, nu mai e loc de compromisuri ci, acolo unde simti ca nu exista o baza solida, vei alege sa renunti la ceva sau cineva.

Leu

O zi plina, in care e necesar sa-ti organizezi foarte eficient timpul si resursele, pentru a duce la bun sfarsit tot ce ti-ai propus. De altfel, cu atatea planete in zona muncii, e clar ca nu duci lipsa de activitate si ca ai tendinta sa te suprasoliciti. Este o zi in care poti hotari si sa renunti la o lucrare careia nu-i mai vezi rostul. Dar poti si sa-ti iei de lucru ceva in plus. Oricum, in aceasta saptamana, multe lucruri se vor reconfigura la locul de munca sau in ce priveste sanatatea.

Fecioara

O zi extrem de interesanta, in care aglomerarea de planete din Capricorn te poate ambitiona intr-un mod inedit. Ceilalti vor vedea o persoana cu care nu sunt obisnuiti, mult mai hotarata, puternica si gata sa schimbe ceva in viata ei, mai ales din punct de vedere sentimental. Incepe o perioada in care ai ocazia sa descoperi noi calitati, dar si modalitati prin care sa le manifesti. Relatia cu copiii se poate schimba radical, iar in viata afectiva compromisurile nu-si mai gasesc locul.

Balanta

In ce te priveste, zona familiei si patrimoniului primeste influente extrem de puternice si astazi, dar si in urmatoarea perioada. Acesta este segmentul in care vrei sa pui ordine, sa stii exact cum stai, sa-ti asiguri o anume stabilitate pe termen lung. Unele Balante isi reorganizeaza bugetul, altele doresc sa clarifice niste relatii cu membrii familiei, iar altele se gandesc cum sa-si investeasca banii, astfel incat sa scoata cel mai mare profit.

Scorpion

Luna ajunsa in Capricorn, la bratul lui Marte, te poate face lipsit de scrupule in ce priveste clarificarea unor relatii. E clar ca nu mai accepti compromisuri, ca vrei sa stii adevarul gol-golut, ca nu te mai lasi pacalit si impresionat. Asadar, daca afli ca cineva nu e corect fata de tine, il inlaturi fara nicio emotie. La fel poti face cu cu un contract sau o colaborare. Atentie totusi la tendinta de a exagera prin duritate si impulsivitate.

Sagetator

Nu vezi altceva in fata ochilor decat bani. Te tot gandesti cum ai putea face rost de bani, punand la bataie toate talentele si resursele personale. Nu mai vrei sa astepti nimic de la nimeni, nu te mai bazezi pe nicio promisiune, ci de data aceasta, vrei sa te descurci de unul singur. Daca esti intr-un impas sau in incapacitate de plata, presiunea poate fi destul de mare. Dar si resursele si puterea interioara sunt pe masura, asa ca vei gasi solutii unde nici cu gandul nu gandesti.

Capricorn

Daca pana acum ai avut sentimentul ca nu esti ascultat sau ca te-ai aflat intr-un con de umbra, de data aceasta esti hotarat sa iesi la rampa. Capricornii sunt vedetele acestei luni. Ei vor gasi cele mai curajoase cai de afirmare, vor fi combativi, se vor replia foarte bine dupa ce luna trecuta s-au simtit depasiti de experientele pe care le-au trait. Gasesc solutii, sunt sprijiniti de prieteni, gasesc persoanele potrivite in momentele potrivite.

Varsator

Desi planetele din Capricorn te invita la liniste, introspectie si autoanaliza, se pare ca esti gata sa faci mutari decisive in ce priveste cariera. Nu e exclus sa-ti pregatesti discret iesirea dintr-un proiect si intrarea in alta zona de activitate. Poti cunoaste pe cineva care este dispus sa te sustina sau chiar iti face o propunere tentanta. Oricum, in alegerile pe care le faci, tii cont mai mult de potentialul de afirmare pe termen lung, decat de castigul financiar imediat.

Pesti

In cazul in care te bate gandul sa te indrepti catre un alt domeniu profesional, maine ai sansa sa cunosti persoanele potrivite si sa primesti informatiile necesare, pentru a face un pas in aceasta directie. Pe de alta parte, aceasta perioada pare sa aduca revizuirea profunda a aspiratiilor si idealurilor, dar si o curatenie generala in anturajul apropiat. Esti gata sa renunti fara sa stai pe ganduri la relatiile care nu au o baza solida sau care consideri ca nu-ti aduc niciun plus de valoare in viata.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii