Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:54 08 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 21 februarie 2011

ro

21 Feb, 2011 11:36 1650 Marime text

horoscop-1.jpgBerbec

Este o zi excelenta de a te ocupa de relatiile parteneriale si de colaborari. Senzatia este ca retraiesti anumite etape neplacute dintr-un trecut indepartat si cam asa este. De fapt este o perioada favorabila intelegerii si solutionarii conflictelor iscate de ceva vreme. Sunt posibile discutii aprinse cu partenerul de viata, insa rabdarea si discernamantul te pot ajuta mult. Tu iti doresti mult mai mult de la ceilalti, insa acestia nu pot raspunde, deocamdata, asteptarilor tale. Fii foarte atent la proiectele in care esti implicat sau vrei sa te implici.

Taur

Pentru tine se anunta o zi cu multe treburi la serviciu. Relatiile colegiale sunt tensionate, recomandabil fiind sa te bazezi doar pe tine insuti. Este posibila o discutie delicata cu un sef. Pe de alta parte, santatea fluctueaza destul de mult, asa incat dozeaza-ti eforturile si ocupa-te de prioritati sau de activitati care nu te solicita prea mult. Atentie la aparatul uro - genital si secundar cap! Evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil. In a doua parte a zilei fa o plimbare in aer liber, lectureaza carti vesele si odihneste-te mult.

Gemeni

Relatiile sentimentale iti deshid saptamana cu aspecte controversate. Vrei sa iubesti, iti doresti sa fii iubit, insa ceva parca iti pune frana. Notiunea de restrictie in acest sector al vietii este des vehiculata in sufletul tau, insa ai incredere in forta astrelor, deoarece acum esti ajutat sa intelegi anumite lucruri legate de relatiile dintre sexe. Pe de alta parte si copiii intra in subiectele principale de astazi. Pentru parintii Gemeni, conflictul dintre generatii este la ordinea zilei. Spre seara organizeaza o mica petrecere pentru cei dragi.

Rac

Pentru tine, astrele recomanda astazi capitolul casa, patrimoniu, relatii cu membrii familiei. Se poate pune problema schimbarii spatiului loctaiv sau a reparatiilor curente. Nostalgia copilariei te invaluie pe neasteptate, emotivitatea este la cote inalte, iar farmecul pe care il obtii in urma acestora ii va incanta pe toti. Totusi, exista animozitati in sanul familiei, dar se pot indeparta prin tact si diplomatie. Tentatia de a-ti orienta eforturile catre domeniul profesional in care activezi este destul de mare si ar trebui sa fii prudent. Tot acasa este mai bine pentru sufletul tau.

Leu

Se pare ca astazi ai o multime de drumuri de facut. Nu prea ai tu chef sa pleci la drum pentru a rezolva treburile altora, insa printre acestea le poti rezolva si pe ale tale. Intalnirile si dialogurile cu rudele sau prietenii apropiati iti pot aduce vesti importante. Fii atent la informatiile primite, dar nu lua de bun chiar tot ce auzi. Pe de alta parte, bine este sa te gandesti la ceva studii ce ti-ar folosi in domeniul profesional. Sau, daca esti deja implicat intr-un curs, ocupa-te de detaliile acestuia. Spre seara invita-ti prietenii la o reuniune agreabila.

Fecioara

In cazul tau este o zi buna pentru cumparaturile cotidiene. Banii castigati din munca desfasurata de tine nu te multumesc, insa se pare ca ai noroc la banii si bunurile altora. Poti primi cadouri si recompense de care chiar ai nevoie in aceste zile. Fereste-te sa discuti cu sefii sau colegii de serviciu despre remuneratia ta de la locul de munca. Cheltuie doar strictul necesar si nu visa la speculatii sau investitii financiare. O mana nevazuta vegheaza atent asupra ta si la momentul potrivit iti trimite tot ce ai nevoie pentru a te descurca in viata de zi cu zi.

Balanta

Am putea spune ca astazi este ziua ta. Esti voios, ai chef de a te implica in viata celorlalti insa mai bine te-ai ocupa doar de tine insuti. Cu toate ca simti o restrictie in a da frau liber tuturor viselor tale, ai rabdare ca la momentul potrivit se vor aranja toate pe gustul tau. Este o zi buna de face o vizita la un salon de intretinere corporala si de a-ti programa cursuri sau seminarii de dezvoltare personala. Revizuieste-ti atitudinea fata de ceilalti si ajuta-i doar daca iti cer acest lucru.

Scorpion

Sufletul tau are nevoie astazi de odihna si introspectie. Incearca sa nu depui eforturi fizice mari si ocupa-te doar de activitatile de rutina. Este posibil ca cei din jur sa iti puna bete in roatele Destinului, insa nu raspunde la provocari. Atentie la sanatate, in special pe segmentele aparatului uro - genital si secundar cap! Nu se recomanda consultatii, analize medicale si interventii chirurgicale, existand riscul erorilor greu de remediat. Spre finalul zilei fa o plimbare in aer liber si alcatuieste-ti noi directii de urmat in viata.

Sagetator

Prietenii si protectorii sunt la mare cautare pentru tine astazi. Sunt posibile discutii controversate, dar tocmai acestea vor duce la aflarea unor adevaruri ascunse bine demult. Bine este sa ai in vedere faptul ca relatiile de prietenie si cele de protectorat sunt deficitare si, deocamdata, asa vor ramane. Fii prudent in tot ce faci, gandeste-te bine inainte de a actiona, pentru ca viitorul depinde numai de tine. Totusi, relatia cu persoana iubita este la cote inalte si te poate ajuta sa te echilibrezi.

Capricorn

Domeniul profesional beneficiaza in mod special de influentele astrale in ceea ce te priveste astazi. Sunt posibile discutii aprinse cu sefii sau autoritatile. Ti se poate reprosa ca nu ti-ai indeplinit sarcinile ce iti revin la un loc de munca. Dreptatea este de partea celorlalti, asa incat ia aminte la ce ti se spune si incearca sa actionezi in consecinta. Tendinta ta este de a te ocupa mai mult de familie si casa, dar recomandabil este sa gasesti un echilibru intre cele doua zone ale vietii.

Varsator

Dorinta de rafinare sufleteasca este la cote inalte astazi pentru tine. Ar trebui sa ai in vedere activitatile culturale, mai ales in a doua parte a zilei. Privesti spiritualitatea cu alti ochi, simtindu-te in permanenta conectat la Divinitate. Este posibil sa te gandesti la calatorii in tinuturi indepartate, dar ele vor ramane deocamdata la faza de gand. Altii pot fi nevoiti sa se ocupe de latura educationala, cu accente pe studiile de lunga durata.

Pesti

Chestiunile financiare legate de taxe, impozite, credite, relatii cu institutiile financiare revin in atentia ta astazi. Verifica situatia bugetului de venituri si cheltuieli, deoarece pot fi ceva nereguli greu de estimat si controlat. Cu toate ca se pare ca ai mai mult noroc la banii castigati din munca ta proprie nu neglija si variantele de a primi sustinere materiala de la altii. Dupa-amiaza s-ar putea sa iti scada vitalitatea, asa incat acorda-ti momente pentru plimbari in aer liber si relaxare.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii